آخوند دژخیم پورمحمدی عضو هیأت مرگ در قتلعام ۶۷، سپری کردن بخشی از عمر خود در حوزههای امنیتی و اطلاعاتی و قضایی رژیم
- سیاست
- 1403/03/24
آخوند دژخیم پورمحمدی عضو هیأت مرگ در قتلعام ۶۷
کاندیدای شعبده انتخابات خامنهای پس از هلاکت رئیسی جلاد:
من در خرداد ۶۰ بهعنوان دادستان انقلاب انتخاب شدم
بعد از اون یک مأموریت بزرگ یک پرونده بزرگ رو در تهران به ما سپردند
سال آخر جنگ یعنی سال ۶۷ عملیات ممتدی که آخریش فروغ جاویدان هست
میخواستند تهران را فتح بکنند و مسلط بشوند
در آن سال بهقول خودشان ۲۳۰۰سرباز و افسر و بسیجی ما را در جبهه اسیر گرفتند
و توی اردوگاه مستقل خودشان بردند
در جمعآوری آماری که اخیراً انجام دادیم به اعتراف خود این سازمان
که تمام بیانیههای صادر شده، اطلاعات ما کاملاً متقن و دقیق است
نزدیک به ۷۸۰۰۰بسیجی و سپاهی توسط این سازمان یا کشته یا زخمی شدند
در سال ۸۰ در دفتر مقام معظم رهبری
بهعنوان مسئول گروه بررسی سیاسی اجتماعی انتخاب شدم
من با توجه به پیشینه خودم که بخشی از عمرم را در حوزههای امنیتی و اطلاعاتی و قضایی سپری کردم میتونم اطمینان بدم که به امنیت داخلی امنیت خارجی بیفزاییم
آخوند دژخیم پورمحمدی - تلویزیون رژیم -۲۳ خرداد ۱۴۰۳
من در خرداد ۶۰ بهعنوان دادستان انقلاب انتخاب شدم. خرداد سال ۶۱ بهعنوان دادستان انقلاب مشهد و پس از اون دادستان انقلاب خراسان انتخاب شدم.
بعد از اون یک مأموریت بزرگ یک پرونده بزرگ رو در تهران به ما سپردند، بهعنوان بازپرس ویژه آمدیم تهران، به همراه حاکم شرع مون به اون پرونده رسیدگی کردیم.
ما سال آخر جنگ یعنی سال ۶۷ عملیات ممتدی که آخریش فروغ جاویدان هست بهعملیات مرصاد ما میگیم و اون حملهیی که به داخل ایران میخواستن تهران رو فتح بکنند و یک میلیون قرار بود قتلعام بکنند و مسلط بشن تو طراحیهاشون این رو گفته بودند و خیلی از زندانیان به کمکشون بیان و افراد دیگری که شناسایی کرده بودند.
در اون سال به اعتراف خودشان ۲۳۰۰سرباز ما رو و افسر مارو و بسیجی ما رو در جبهه اسیر گرفتند و توی اردوگاه مستقل خودشون بردند. در جمعآوری آماری که اخیراً انجام دادیم به اعتراف خود این سازمان که تمام بیانیههای صادر شده اطلاعات ما کاملاً متقن و دقیق است، نزدیک ۷۸۰۰۰-۷۸۰۰۰رزمنده، جوان، بسیجی سپاهی ارتشی مردمی توسط این سازمان جنایتکار یا کشته شد یا زخمی شدند.
در سال ۸۰ در دفتر مقام معظم رهبری بهعنوان مسئول گروه بررسی سیاسی اجتماعی انتخاب شدم. ۸۴ دولت نهم که آقای احمدینژاد رئیسجمهور شدند، خب بهعنوان وزیر کشور در خدمت دولت بودم.
امروز چرا آمدم، خب یک حادثه ناگوار اتفاق افتاد به اون شهادت برادر عزیزم شهید رئیسی عزیز بود که خب ما با هم از قبل از انقلاب به ابتدای انقلاب آشنا بودی
من با توجه به پیشینه خودم که بخشی از عمر کاریام رو در حوزههای امنیتی و اطلاعاتی و قضایی سپری کردم میتونم اطمینان بدم و جز قرارهای اصلی خواهد بود که به امنیت کشور امنیت داخلی امنیت خارجی و امنیت ملی بیفزاییم. امنیت ابعاد مختلفی داره هم ما به تولید و افزایش امنیت سخت نیاز داریم
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر