دادخواستی برای عدالت: روشنفکران و فعالان حقوق بشر فرانسه خواهان آزادی فوری مریم منفرد شدند
جمعی از روشنفکران، فعالان حقوق بشر و حقوق زنان و نیز مقامهای منتخب فرانسه از رفتار جمهوری اسلامی ایران با مریم اکبری منفرد و دیگر زندانیهای سیاسی ابراز خشم کرده و با امضای دادخواستی، در کنار محکوم کردن نقض حقوق بشر از سوی حکومت ایران، خواهان مداخله کشورهای اروپایی در این زمینه شدند.
در یک نمایش قوی از همبستگی، گروهی از روشنفکران برجسته، فعالان حقوق بشر و مقامهای منتخب فرانسه ازجمله «الیزابت بدینتر» و «اینگرید بتانکور» با امضای دادخواستی که امروز یکشنبه ۲۴ نوامبر در روزنامه لوموند منتشر کردهاند، خواهان آزادی مریم اکبری منفرد و دیگر زندانیان سیاسی ایران شدهاند.
امضاکنندگان این دادخواست میگویند که از وضعیتی که جمهوری اسلامی ایران برای زندانیان سیاسی خود، بهویژه برای زنان و مخصوصا برای مریم اکبری منفرد که از سالهای درازی بدینسو در بند حکومت است، رقم زده، خشمگین هستند.
آنان از فرانسه و دیگر دولتهای اروپایی خواستهاند تا برای آزادی فوری مریم اکبری منفرد، وارد عمل شوند.
ما از فرانسه و کشورهای اروپایی میخواهیم تا آزادی فوری او را مطالبه کنند. این مادر سه دختر پانزده سال است که در شومترین زندانهای ایران، دوران محکومیت خود را میگذراند و به نماد شجاعت تبدیل شده است.در کنار این، امضاکنندگان همچنین خواستار پیگیری پرونده اعدامهایی که به باور آنان، از سال ۱۹۸۰ تا کنون در ایران انجام شده، هستند.
در بخشی از این دادخواست و با تاکید بر وضعیت مریم اکبری منفرد، آمده که «ما نام او را صدا میزنیم و از فرانسه و کشورهای اروپایی میخواهیم که پرونده اعدامهای دستهجمعی مخالفان ایرانی از دهه ۱۹۸۰ تا به امروز را طبق توصیه کارشناسان سازمان ملل به دادهگاههای ذیصلاح ملی یا بینالمللی تحویل دهند تا رنج مریم اکبری و خانوادههای همه قربانیان، بیهوده نباشد.»
مریم اکبری منفرد که از سال ۲۰۰۹ زندانی است و مدتها به اتهام «محاربه» در سلولهای انفرادی نگهداری شده است، اخیرا به یکی از بدترین زندانهای قرچک منتقل شده است.
امضاکنندگان میگویند که تنها جرم منفرد، داشتن رابطه خانوادگی با مخالفان رژیم ایران است.
ار اف ای
همچنین بخوانیدمریم اکبری منفرد در دوازدهمین سال زندان، از اوین به زندان سمنان تبعید شد
همچنین بخوانیدسازمان حقوق بشر ایران: مریم اکبریمنفرد به دو سال حبس جدید محکوم شد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر