۱۴۰۳ آذر ۲۴, شنبه

پیام کنفرانس در سنای آمریکا؛ پاسخ به ندای امروز ایران

 

پیام کنفرانس در سنای آمریکا؛ پاسخ به ندای امروز ایران

کنفرانس در سنای آمریکا...
کنفرانس در سنای آمریکا...

به‌موازات تحول بزرگ سیاسی و استراتژیک در خاورمیانه که با سقوط دیکتاتوری بشار اسد رقم خورد،

به‌موازات اثرگذاریِ مستقیم این تحول و سقوط در ارکان نظام ملایان که چشم‌انداز تیره و تاری را در منظر خامنه‌ای و کل شاکلهٔ رژیم آشکار نموده است،

به‌موازات نابود شدن عمق استراتژیک حاکمیت آخوندی، به‌معنی بسته شدن شاهراه جنگ‌افروزی و تروریسم

و به‌موازات ضربهٔ کلان بر سیاست مماشات با آخوندها که در تمرکز مواضع دولت‌ها و شخصیت‌ها علیه حاکمیت شتاب گرفته است،

روز ۲۱ آذر ۱۴۰۳ کنفرانسی در سنای آمریکا با حضور سناتورها از هر دو حزب و شخصیت‌های آمریکایی، با عنوان «سياست ايران؛ مقابله با جنگ و تروريسم رژیم، پيشبرد جمهوری آزاد و غير اتمی» برگزار شد. خانم مریم رجوی به‌صورت آنلاین در این کنفرانس شرکت و سخنرانی نمود.

 

جایگاه سیاسی کنفرانس

اهمیت این کنفرانس هم‌زمان با روزهای سقوط بشار اسد، از آن‌چنان جایگاه سیاسی، منطقه‌ای و بین‌المللی برخوردار بود که بلافاصله در چند تلویزیون‌ پربینندهٔ فارسی‌زبان انعکاس یافت. علاوه بر این‌ها نیویورک‌تایمز و فاکس‌نیوز هم به آن پوشش دادند. 

عنوان این کنفرانس، پاسخ به بحران جاری در منطقه و نشان دادن سرچشمه و علت آن بود: «مقابله با جنگ و تروریسم رژیم، پیشبرد جمهوری آزاد و غیر اتمی».

 

نتیجه‌بخشیِ شکست استراتژیک

مریم رجوی در توصیف همین موقعیت و شرایط ویژه‌ای که اکنون شاهد آن هستیم، بر اصل موضوع و نتیجهٔ بالفعل تحول بزرگ در منطقه انگشت گذاشت و گفت: «خامنه‌ای بازندهٔ استراتژیک این موقعیت است». وی پاسخ نقد و در دسترس برای حل بحران ایران را معرفی نمود: «یک آلترناتیو شایسته در برابر آخوندها وجود دارد».

مریم رجوی بر اهمیت تعیین‌کنندهٔ «نقش جامعهٔ بین‌المللی» در قرار گرفتن در سمت مردم و مقاومت ایران برای نتیجه‌بخشیِ شکست استراتژیک آخوندها در سوریه، تأکید کرد و فراخوان داد: «تا آن‌جا که به نقش جامعهٔ بین‌المللی برمی‌گردد، عنصر کانونی به‌رسمیت شناختن حق مردم ایران برای سرنگونی رژیم و نقش تعیین‌کنندهٔ مقاومت ایران است».

وی سپس  قطعیت «نقش تعیین‌کنندهٔ مقاومت ایران» در سقوط حاکمیت آخوندها و تضمین آزادی و دموکراسی در ایران فردا را به‌طور خاص پس از ضربهٔ استراتژیک بر پیکر رژیم، یادآوری نمود: «مقاومت ما برای تغییر رژیم و برپایی یک جامعهٔ آزاد و دموکراتیک، یک نقشه مسیر عملی پیش رو دارد.»

 

سخنرانان این کنفرانس، جملگی به تشریح آثار ضربهٔ کلان بر نظام ملایان  در سوریه و سمت یافتن تحولات به‌جانب «سر مار» در تهران پرداختند. آنان شتاب گرفتن همه‌جانبهٔ شرایط جدید علیه سیاست‌های خامنه‌ای را با عباراتی چون «نقطهٔ عطف»، «فرصت تاریخی»، «پیشرفت ناگزیر و در دسترس» و «تغییر به‌زودی» توصیف نمودند.

در زیر چکیده‌ای از مهم‌ترین موارد تأکیدشده بر ویژگی‌های موقعیت و شرایط جدید و آثار بلافصل استراتژیک و زودرس آن بر سرنوشت حاکمیت جنگ‌افروز و تروریست آخوندها را مشاهده می‌کنید:

 

نقطهٔ عطف

سفیر مارک گینزبرگ، سفیر پیشین آمریکا در مراکش: «من عادت ندارم از عبارت نقطه عطف استفاده کنم، اما این به‌واقع یکی از آن لحظات نادر است که این رژیم در موقعیت دفاعی و ضعیف قرار دارد. جهان شاهد تحولی است که یک‌بار در طول یک عمر رخ می‌دهد.»

 

فرصت تاریخی

 سناتور تام تیلس، عضو کمیته‌های قضایی، مالی و امور بازنشستگان نظامی سنای آمریکا: «سوریه یک فرصت بزرگ را نمایان می‌کند، اما باید صبور و استراتژیک باشیم. این یک فرصت تاریخی است تا شاید بتوانیم زمینه را برای یک سوریه صلح‌آمیز و دموکراتیک فراهم کنیم و همراه با آن، یک ایران صلح‌آمیز و دموکراتیک.»

 

ضعف بنیادین استراتژیک

سناتور جین شهین ، رئیس جدید دموکرات‌ها در کمیتة روابط خارجی سنا: «رویدادهای سوریه ضعف بنیادین سیاست‌های استراتژیک منطقه‌ای رژیم ایران را نشان می‌دهد. مردم ایران از نزدیک تجربه کرده‌اند که چه میزان تعهد و پایداری برای مقابله با استبداد ضروری است، از جمله اشرف ۳ در آلبانی. آن‌ها به فرصتی می‌اندیشند که بتوانند به یک ایران آزاد بازگردند.»

 

اصلی‌ترین عامل تروریسم

سناتور کوری بوکر، از رهبری حزب دموکرات در سنای آمریکا: «رژیم ایران بزرگ‌ترین صادرکنندهٔ تروریسم جهانی، خشونت و کشتار است. من با کشورهایی در سراسر جهان صحبت کرده‌ام که به (رژیم) ایران به‌عنوان عامل بی‌ثبات‌کنندهٔ اصلی در منطقه اشاره می‌کنند. ما باید تمام تلاش خود را بکنیم تا از شجاعت، پایداری و ارادهٔ زنان، مردان و بچه‌های ایرانی حمایت کنیم که با شهامت قیام می‌کنند، اعتراض می‌کنند و برای آزادی ایستاده‌اند. تا زمانی که من نفس می‌کشم، در کنار مردم ایران در برابر سرکوب و بی‌عدالتی ایستاده‌ام.»

 

تغییر به‌زودی

سناتور تد کروز، عضو کمیته‌های خارجی و قضایی سنای آمریکا: «خامنه‌ای یک دیوانه مذهبی، یک قاتل کشتارجمعی و جنایت‌کار است. خامنه‌ای از وحشت به خود می‌لرزد. اگر تاریخ چیزی به ما بیاموزد، این است که قلدرها و دیکتاتورها فقط قدرت را می‌فهمند. من خوشحالم که به شما می‌گویم ما در ۲۰ ژانویه دوباره به سیاست فشار حداکثری بازخواهیم گشت. ما دسترسی این رژیم را به منابع، از هر جهت ممکن قطع خواهیم کرد. آنها ترسیده‌اند. آخوندها سقوط خواهند کرد و ما شاهد انتخابات آزاد و دموکراتیک در ایران خواهیم بود. آزادی در راه است و می‌تواند با سرعتی بیاید که تقریباً همه را شگفت‌زده کند. فقط از بشار اسد بپرسید! تغییر در راه است و به‌زودی زود خواهد آمد.»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر