۱۳۹۷ شهریور ۲, جمعه

فراخوان جوامع ایرانی به جامعه جهانی/ سی‌امین سالگرد قتل‌ عام ۳۰هزار زندانی سیاسی در ایران

  فراخوان جوامع ایرانی به جامعه جهانی/ سی‌امین سالگرد قتل‌ عام ۳۰هزار زندانی سیاسی در ایران

سی‌امین سالگرد قتل‌ عام ۳۰هزار زندانی سیاسی در ایران
سی‌امین سالگرد قتل‌ عام ۳۰هزار زندانی سیاسی در ایران

رویش ناگزیر
گردهمایی‌های همزمان و مرتبط در ۲۰پایتخت و شهر مهم اروپا و آمریکای شمالی
سعی کردند که ما را دفن کنند، غافل از این‌که ما بذر بودیم

فراخوان جوامع ایرانی به جامعه جهانی
  • از قیام مردم ایران برای تغییر رژیم و برقراری آزادی حمایت کنید
  • نقض حقوق‌بشر و تروریسم رژیم آخوندی را محکوم کنید
  • آمران و عاملان قتل‌عام ۶۷را به پای میز محاکمه بکشانید
  • سیاست قاطع علیه استبداد مذهبی حاکم بر ایران اتخاذ کنید

در شرایطی که در ۸ماه گذشته قیام و اعتراضات سراسر ایران را در برگرفته است و ایران یک پارچه فریاد سرنگونی و آزادیخواهیست، در یک ابتکار نو جوامع ایرانی در ۲۰پایتخت و شهر مهم اروپا و آمریکای شمالی، روز شنبه ۳شهریور به‌طور همزمان،‌ در یک کنفرانس مشترک آنلاین، خاطره ۳۰هزار زندانی سیاسی، سربداران قتل‌عام ۶۷ را گرامی خواهند داشت.
قیام امروز مردم ایران ادامه مسیر همان قهرمانان است که به دژخیم نه گفتند و جان خود را فدیه آزادی مردم ایران کردند. قیام مردم ایران ریشه در این فداکاریها دارد و اکنون در پیوند با مقاومت ایران، ناقوس سرنگونی رژیم را به صدا در آورده است. در این گردهمایی سراسری ویژگی‌ها، ریشه‌ها و چشم‌انداز قیام ایران بررسی خواهد شد.
این کنفرانس که برای اولین بار به‌طور همزمان هزاران ایرانی ساکن اروپا و آمریکای شمالی را در ۲۰گردهمایی مرتبط با هم را یکپارچه می‌کند، بخشی از کارزار بین‌المللی دادخواهی قتل‌عام شدگان است که از دو سال پیش با فراخوان خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت، گسترش یافته و برای شکل‌گیری یک تحقیق مستقل از سوی سازمان ملل و پایان بخشیدن به مصونیت مقامات دست‌اندرکار قتل‌عام ۶۷ کوشش می‌کند. کشتاری که به تصریح سازمانها و متخصصان مدافع حقوق‌بشر، یکی از فجیع‌ترین مصادیق جنایت علیه بشریت بعد از جنگ جهانی دوم است.
مسئولان و مسببین این قتل‌عام هم‌اکنون جزو بالاترین مقامات رژیم‌اند و مستقیماًً در سرکوب قیام و شکنجه و قتل تظاهرکنندگان دستگیرشده درگیرند.
در این کنفرانس که با شرکت هزاران ایرانی آزادیخواه و نمایندگان جوامع ایرانی، شخصیتهای سیاسی و اجتماعی از کشورهای مختلف، در پاریس، لندن، برلین، فرانکفورت، استکهلم، آمستردام، رم، اسلو، بروکسل، اتاوا، تورنتو، ونکوور، بخارست، هلسینکی، یوتوبوری، آرهوس دانمارک برگزار می‌شود، بازماندگان و اعضای خانواده‌ها و بستگان شهیدان قتل‌عام تجارب و مشاهدات شخصی خود را با شرکت‌ کنندگان در میان خواهند گذاشت.
آقای پاتریک کندی، نماینده سابق کنگره آمریکا و شماری از قانونگذاران اروپایی از جمله شرکت‌ کنندگان در گردهمایی پاریس خواهند بود.
گردهمایی بین‌المللی جوامع ایرانی از ساعت ۱۹۳۰ به‌وقت ایران، ۱۷۰۰ به‌وقت اروپا،  ۱۱۰۰ به‌وقت شرق آمریکای شمالی برگزار می‌شود. فیلم این اجتماعات به‌طور زنده به زبانهای فارسی، انگلیسی، فرانسوی و عربی در شبکه اجتماعی و رسانه‌های اینترنتی مقاومت ایران و جوامع ایرانی پخش می‌شود.
برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این گردهمایی و رساندن هر چه گسترده‌تر پیام این گردهمایی عموم و هموطنان و مشتاقان آزادی را به‌ یاری می‌طلبیم:
اقدامات شما:
  • برگزاری این گردهمایی را به اطلاع دوستان، آشنایان و علاقمندان به حقوق‌بشر، جنبش دادخواهی و قیام ایران برسانید
  • پخش مستقیم این جلسه را برای هر چه رساتر کردن صدای دادخواهی و آزادیخواهی مردم ایران، در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.
لینکهای پخش مستقیم:
فیس‌بوک: /IranAzadie
توئیتر: @IranAzadi۱۳۹۵
اینستاگرام: @iran_azadi_e
تلگرام: /t.me/IranAzadie
سایت: www.fa.iranfreedom.org
  • در کمپین اینترنتی این کنفرانس با هشتگهای #قتل_عام۶۷ و #۱۹۸۸Massacre شرکت کنید
  • این گردهمایی را با رسانه‌های خبری و مطبوعات محلی در میان بگذارید و از آنها بخواهید که به خواسته جوامع ایرانی پوشش خبری بدهند.
بی‌شک، همان‌طور که رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت در پیام خود خاطرنشان کردند، «قیام و جنبشی که امروز در سرتاسر میهن جریان دارد امتداد همان ایستادگی سرخ فام است و کانونهای شورشی و پیشگامان جنبش دادخواهی ادامه دهندگان راه همان قهرمانان هستند.» یادشان گرامی باد.
جوامع ایرانی در اروپا – هواداران مقاومت ایران
۲۹مرداد ۱۳۹۷


===============================================================================
اطلاعات پایه
بنا بر یک فتوای خمینی، بنیانگذار رژیم، در سال ۱۳۶۷ در عرض چند ماه بیش از ۳۰هزار زندانی سیاسی که در حال گذراندن دوران محکومیت خود بودند به‌خاطر ایستادگی بر مواضع خود در دفاع از دموکراسی و حقوق‌بشر اعدام شدند. خمینی برای تسریع قتل‌عام هیئتهای مرگ سه نفره‌ای مشخص کرد که در سراسر ایران در دادگاههای چند دقیقه‌ای، زندانیان را محکوم به اعدام کردند. اعدام‌شدگان که اکثر آنها را اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران تشکیل می‌دادند در گورهای جمعی دفن شدند. تا کنون هیچ تحقیقات بین‌المللی مستقلی در مورد این قتل‌عام صورت نگرفته است و آمران و مسببان این جنایت هولناک تحت حسابرسی قرار نگرفته‌اند.
در یک فایل صوتی که در سال ۱۳۹۵ افشاء شد، آقای حسینعلی منتظری، که تا بهار ۱۳۶۸ جانشین خمینی محسوب می‌شد،، در بحبوبه‌قتل‌عام به هیأت مرگ تهران صراحتاً گفت که این هولناک‌ترین جنایت جمهوری اسلامی در تاریخ آن است. خمینی در فروردین ۱۳۶۸ منتظری را به‌خاطر اعتراض به‌قتل‌عام عزل کرد و به‌ او نوشت که پس از من کشور را به‌لیبرال‌ها و از طریق آنها به‌‌مجاهدین تحویل خواهی داد. در ماه ژوئن بعد از مرگ خمینی، علی خامنه‌ای ولی‌فقیه رژیم شد.
در ماههای اخیر بسیاری از انجمنهای مدافع حقوق‌بشر مانند عفو بین‌الملل با انتشار گزارشاتی خواهان رسیدگی به پرونده قتل‌عام ۶۷ شده و به افکار عمومی جهانی را به توجه عاجل به تخریب گورهای جمعی شهیدان قتل‌عام توسط رژیم آخوندها فراخوانده‌اند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر