ترس قبل و بعد از مناظره
باز هم یک موج تازه دیگر از ترس و نگرانی، موجی که قبل از جنگ و دعوای مناظرة امروز یعنی مناظره سوم سراپای نظام را گرفته، حالا حساب کنید، این موج بعد از کشمکشهای این مناظره به کجا خواهد رسید و تا روز نمایش انتخابات به کجا خواهد کشید. حالا ترس از چیست؟ معلوم است، ترس از امنیت نظام که بهطور جدی آن را در خطر میبینند. برخی نمونههای برجستهای که در این رابطه دیروز و امروز در این رابطه وجود داشته آورده میشود.
اولین آن حرفهای ذوالفقاری معاون امنیتی وزارت کشور روحانی است که دیروز 21اردیبهشت گفته است: «برگزاری نشستها و تجمعات ضوابط خاص خود را دارد و راهاندازی کارناوال ممنوع است... آمادگیهای امنیتی، اشراف اطلاعاتی و برنامهریزی یگانهای واکنش سریع بهگونهیی طراحی شده تا هر گونه اقدامی که بخواهد در نظم و امنیت انتخابات اخلال ایجاد کند در کوتاهترین زمان ممکن و با قاطعیت با آن برخورد میشود».
روشن است که این مهره رژیم میخواهد نگرانی ریزشیها و کارگزاران ترسان رژیم را تخفیف بدهد، اما هرکس کمی دقت کند میفهمد که اوضاع امنیت نظام چقدر مایه نگرانی آنهاست که این طور برایش تدارک دیدند و قبلاً در همین وزارت کشور گفته بودند که 300هزار نفر را برایش بسیج کردند. حالا علامت اینکه این حرفها خودش نشان دهندة ترس و نگرانی است را میشود از اظهارات این وزیر روحانی فهمید که همین امروز 22اردیبهشت گفته: «فضای پلیسی لزوما تأمین کننده امنیت نیست بلکه گاهی میتواند تحریکآمیز و ضدامنیتی باشد. پلیسی شدن بیش از حد شرایط و ممانعت عملی از برگزاری میتینگهای انتخاباتی به مشارکت حداکثری که سیاست مورد انتظار رهبری است، کمکی نمیکند».
اما نوبت به خبرگزاری سپاه پاسداران موسوم به فارس که میرسد، این طور رعایتها کنار میرود و ابراز نگرانی خیلی علنیتر ظاهر میشود، این خبرگزاری امروز نوشته است:
«هنجارشکنی به بهانه تبلیغات در انتخابات؛ عدهیی از اراذل و اوباش به بهانه آغاز تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری و شوراهای شهر و روستا در کرج اقدام به قانونشکنی و اخلال در نظم عمومی کردند... . لازم است نهادهای انتظامی و امنیتی بلافاصله با این رفتار خارج از عرف مقابله جدی داشته باشند».
آری. هنجار شکنی، یعنی تیشه به ریشة نظام در جریان جنگ انتخابات. پس حق دارند بترسند چون میگوید این کشمکشهای باندی که هیچ کدام نمیتوانند از آن کوتاه بیایند، بهمعنی هنجار شکنی برای نظام است. یعنی همان تحریک گسلها که خامنهای دو روز پیش بهخاطرش هشدار داد.
اما از خبرگزاری سپاه تا سرکردگان سپاه ابراز نگرانی آشکارتر میشود و پرده به کلی کنار زده میشود تا معلوم شود ترس اصلی از چیست؟ توجه کنید که معاون اجرایی سپاه ضد جواد الائمه تحت عنوان سرهنگ پاسدار امروز چه گفته است: «در فضای انتخابات باید امنیت کشور مدنظر قرار گرفته شود؛ در شرایط فعلی که انتخابات داغ است باید آبروی نظام مدنظر قرار گیرد و اجازه ندهیم اتفاقات تلخ سال 88 تکرار شود».
حرفهای یک سر پاسدار دیگر که جانشین سرکردة انتظامی رژیم هم هست به نام پاسدار مؤمنی خیلی روشن است. او دیروز گفته: «برای فتنه و شورش دندان تیز کردهاند.. دشمنان نظام منتظر هستند تا اتفاقی توسط عناصر داخلی رخ دهد و از آن نهایت سوءاستفاده را بکنند. .. سعی ما بر این است که در سطح ناجا، در فرصت اول از واحدهای کارآمد استفاده نکنیم، بلکه زمانی که تهدیدات شدت گرفت، آنگاه بهرهگیری از یگان ویژه در دستور کار قرار میگیرد که در واقع مشت آخر ناجا است... هرجایی که دچار غفلت و عدم آگاهی شدیم، ضربه خوردیم؛ باید بهگونهیی عمل کنیم که انتخابات آتی کشور در امنیت و سلامت کامل برگزار شود».
در این شرایط، روحانی و سران باندش تلاش میکنند به ولیفقیه خاطر جمعی بدهند که تا جایی که به آنها بر میگردد حواسشان جمع است که دور و بر هیچگونه هنجار شکنی و کاری که کمترین آسیبی به نظام بزند نمیگردند، چون همانطور که روحانی بارها گفته اگر کشتی نظام سوراخ بشود، خودشان هم به قعر دریا خواهند رفت. ببینید مشاور روحانی به نام حسام الدین آشنا چگونه حرف میزند. این اظهارات دیروز 21اردیبهشت 96 اوست: «فتنههای سال 88 در سال 96 قابل تکرار نیست. همانگونه که مقام معظم رهبری اشاره فرمودند نظام اسلامی در برگزاری انتخابات، تازه کار نیست. تجربیات امنیتی آموخته شده در فتنههای 88 در برگزاری امن و امانت دارانه انتخابات 92 بکار گرفته شده است».
این هم از روحانی که از ترس، دعوت به آرامش میکند. البته در عالم دجالگری از قرنها حرف میزند که معنایش این است که قرنها لعن مردم و تاریخ ایران در انتظار نظام ننگین ولایت است. او در حرفهای تبلیغاتی دیروز خودش در تلویزیون رژیم گفت: «کشور ما یک هفته آینده نیست و برای قرنها باقی میماند و باید این همدلی و آرامش در کشور حفظ شود».
البته هم روحانی و هم رقبایش در باند خامنهای میدانند که میتوانند به هم هشدار بدهند و به آرامش فرابخوانند، اما جلوی خشم انفجاری خلق را هرگز نمیتوانند بگیرند. برای همین هست که بهرغم این همه هشدار تا این حد دچار ترس و لرزند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر