۱۳۹۵ شهریور ۱۸, پنجشنبه

تظاهرا ت در برلين در پنجاه و يكمين سالروز تاسيس سازمان مجاهدين خلق ايران فراخوان به محاكمه سران رژيم آخوندي بخاطر قتل عام 67

تظاهرا ت در برلين در پنجاه و يكمين سالروز تاسيس سازمان مجاهدين خلق ايران فراخوان به محاكمه سران رژيم آخوندي بخاطر قتل عام 67

در پنجاه و يكمين سالروز تاسيس سازمان مجاهدين خلق ايران و همزمان با سومين سالگرد شهادت 52 مجاهد قهرمان در قتل عام 10 شهريور 92 در اشرف، بدعوت اتحاديه جوامع ايراني در آلمان يك گردهمايي و تظاهرات در ميدان براندنبورگ ـ مركز شهر برلين و خيابانهاي اصلي اين شهر با شركت و سخنراني نمايندگاني از مجلس فدرال آلمان و شخصيت هاي حقوق بشري و نمايندگان جوامع ايراني برگزار گزار گرديد. شركت كنندگان و سخنرانان در اين گردهمايي سازمان ملل متحد، خانم مركل صدراعظم و دولت آلمان را فراخواندند كه ضمن محكوم كردن قتل عام زندانيان سياسي در سال 67 و اعلام آن بعنوان جنايت عليه بشريت، اقدامات لازم برای طرح موضوع در شورای امنیت ملل متحد، به منظور تشكيل يك دادگاه بين المللي و محاكمه سران حكومت آخوندي را بعمل بیاورند.

12-maryam-rajavi-s-message-to-iranians-demonstration-in-germany_209df2ceb850b796155211c0c6e1ccac
خانم مريم رجوي رئيس جمهور برگزيده مقاومت طي يك پيام ويدئويي به شركت كنندگان در اين گردهمايي گفتند:

دوستان و یاران مقاومت،
شخصیت‌های آلمانی مدافع آزادی و دمکراسی در ایران!
به‌همه شما که برای دفاع از حقوق‌بشر قتل‌عام شده ایران در این تظاهرات حضور یافته‌اید، درود می‌فرستم. به ۳۰‌هزار گل سرخ انقلاب كه داغ ننگ و تسلیم را بر دل خمینی و دژخیمانش گذاشتند و با نثار جان‌های خود به آرمان آزادی مردم ایران وفا کردند، درود می‌فرستم. خون‌های پاک و ارجمند آن یاران خاموش بعد از ۲۸‌سال كاخ ستم آخوندها را به‌لرزه در آورده است.
خمینی و خامنه‌ای می‌خواستند نسل مجاهدین را براندازند، اما به‌قول مسعود «زمین و تاریخ و فرهنگ و جامعه مجاهد‌پروری هست كه به ما امكان می‌دهد در دامنش ستارگان شبكوب و راهگشا و پیشتاز را پرورش دهیم». و چنین شد که این نسل، پابرجا ماند شکوفا شد و بزرگترین سرمایه مردم ایران برای آزادی گردید.
امروز، مردم ایران در یک دادخواهی بی‌امان، رژیم حاکم را با موجی از اعتراض و انزجار هدف قرار داده‌اند. در مقابل، آخوندهای حاکم بر ایران پنهان‌کاری را کنار گذاشته به‌طور رسمی از این کشتار دفاع می‌کنند. اما نه قادرند از نظر قانونی و سیاسی از این خونریزی عظیم دفاع کنند نه می‌توانند آن را از نظر فقهی و دینی توجیه کنند. کار آن‌ها پناه بردن به‌این توجیه وقیحانه است که اگر مجاهدین را نمی‌کشتیم قدرت و حکومت را از دست می‌دادیم.
بر همین اساس، مجلس خبرگان در بیانیه خود، نامه خمینی به منتظری را یادآوری می‌کند که «شما بعد از من كشور را از طریق لیبرال‌ها به‌دست مجاهدین می‌دهید».
اما ما به‌آن‌ها می‌گوییم این‌همه کشتید و شکنجه کردید تا قدرت را در قبضه‌ خود نگه دارید. اما همین قدرت را هم از دست خواهید داد و مردم ایران بر ویرانه‌های ولایت فقیه، حاکمیت مردمی را خواهند ساخت. آن‌ها حتی جرأت نمی‌كنند متن حكم خمینی برای این جنایت بزرگ را در رسانه‌های خود درج كنند چرا كه این حكم، چیزی نیست جز فرمان جنایت علیه بشریت كه حتی با فقه ارتجاعی آخوندهای حاكم در تعارض است.
من خطاب به رژیم گفته‌ام و باز هم تكرار می‌كنم که اگر راست می‌گویید متن همین حكم را در تلویزیون رسمی خود منتشر کنید. اما جرأت آن‌‌را ندارند. به‌جای آن، خامنه‌ای از «چهره مبارك و نورانی امام» دفاع می‌کند، رفسنجانی از «نقش و جایگاه بی‌نظیر امام در تاریخ معاصر» تقدیر می‌کند و حرف وزیر دادگستری دولت روحانی، دژخیم پورمحمدی این است که ما:‌ «افتخار می‌کنیم ‌دستور خدا را درباره ‌منافقین ‌اجرا کردیم».
پس خوشا پایداری مجاهدین، خوشا ایستادگی مردم ایران، زیرا آخوندها را به‌چنان ذلتی کشانده‌اند که به‌زبان خود می‌گویند افتخارشان کشتار و خونریزی است. اما مردم ما در این اعتراف ننگین، آغاز فرو ریختن نظام ولایت فقیه را می‌بینند و چنین خواهد شد.
۲۸‌سال پیش که آخوندها به‌این کشتار دست زدند، ‌دولت‌های غرب سکوت کردند. پس از آن ماشین کشتار روانه خارج مرزهای ایران شد و مخالفان سیاسی را هدف قرار داد و حالا خاورمیانه و به‌خصوص سوریه را در گرداب خون فرو برده است.
حقیقت این است که میان فاجعه اعدام‌ها در ایران و صدور جنگ و تروریسم از جانب ملاها به خاورمیانه و سایر کشورهای جهان رابطه مستقیمی وجود دارد.
تا وقتی که ماشین کشتار در ایران متوقف نشده و تا زمانی که مجاهدان اشرف و لیبرتی موشکباران و قتل‌عام می‌شوند و تا وقتی که مثل ماه گذشته ۲۵ زندانی‌سیاسی اهل سنت را اعدام جمعی می‌کند صدور بی‌ثباتی و ناامنی و آتش‌افروزی از ایران ادامه خواهد یافت.
از جانب مردم و مقاومت ایران از ‌دولت‌های غرب می‌خواهم بی‌اعتنایی به‌نقض حقوق‌بشر در ایران را بس کنند. تجارت دولت‌ها و کمپانی‌های غرب با ایران که طرفی جز سپاه پاسداران ندارد، ممکن است سودآور باشد. اما در قدم‌های بعد باید صرف مهار ناامنی و تروریسمی شود که همین رژیم سرچشمه آن است.
بنابراین از دولت‌‌های غرب به‌خصوص دولت آلمان می‌خواهیم از خواست مردم ایران حمایت کنند. خواست‌ مردم ما، محاکمه خامنه‌ای و سایر سران رژیم به‌جرم قتل‌عام زندانیان‌سیاسی و ارتکاب جنایت علیه بشریت است.
از آلمان انتظار داریم که روابط خود با این رژیم را به‌توقف اعدام‌‌ها منوط کند و خواست مردم ایران برای تغییر رژیم را محترم بشمارد.
و سرانجام خطاب من به‌شما هموطنان عزیز است؛
به‌مردم آزاده ایران، و به‌‌اشرفی‌ها و اشرف‌نشان‌ها در هرکجای ایران و جهان که هستند:
دادخواهی قتل‌عام شدگان را گسترش دهید و آن‌قدر بر این حق‌خواهی پایداری کنید و آن قدر بایستید و کارزار کنید تا جام زهر حقوق‌بشر را هم به‌حلقوم ولایت فقیه بریزید. این دادخواهی بخشی از مبارزه برای سرنگونی حکومت اعدام و شكنجه است و آن‌قدر ادامه و گسترش خواهد یافت که سرنگونی آخوندها را محقق کند. به شما و رنج و تلاش‌تان در این جنبش درود می‌فرستم. و از همه شما متشکرم.
گردهمايي برلين، با سخنراني شخصيت هاي زير ادامه يافت.

berlin9506172
معصومه بلورچي نماينده شوراي ملي مقاومت ايران در آلمان:

امروز در 51 امين سال بنيانگزاري سازمان پرافتخار مجاهدين خلق ايران از شكوفايي و سر به آسمان كشيدن اين درخت تناور سخن ميگوييم كه به زودي با به زير كشيدن رژيم ولايت فقيه آرمان آزادي مردم ايران را محقق خواهند كرد.
همانطور كه خواهر مريم گفتند و اين حرف دل همه خانواده ها و مادران داغدار شهداي قتل عام سال 67 است.
اکنون زمان آن است که بر سر قتل‌عام زندانیان‌سیاسی مجاهد و مبارز، یک جنبش دادخواهی را در هرجا و به‌هر‌شیوه ممکن گسترش دهیم.
اين جنبش اعلام مجرمیت قطعی خامنه‌ای، ولی فقیه ارتجاع است. مجریان و مسئولين مستقیم کشتار را بی‌وقفه مورد حمایت قرار داده و هم اكنون نيز در بالاترین مناصب سیاسی و قضایی قرار داده شده اند.
ملل‌متحد و شورای امنیت باید ترتیبات سیاسی و حقوقی محاکمه بین‌المللی سران این رژیم به اتهام جنایت علیه بشریت را فراهم کنند.
ما از دولت آلمان مصرانه ميخواهيم كه قتل عام سال 67 را به عنوان يك جنايت بزرگ عليه بشريت كه بايد مورد تحقيق بين المللي قرار بگيرد برسميت بشناسد.
دولت آلمان و اتحاديه ارويا بايد رابطه با رژيم آخوندي را به توقف اعدامها درايران مشروط سازند.

berlin9506178لويد هويزر شنارنبرگر، وزير دادگستري پيشين آلمان:

آنچه كه در سال 1988 (1367) رخ داد، نبايد خيلي ساده تنها بعنوان يك پاورقي در تاريخ باقي بماند. در جاييكه نقض حقوق بشر در بدترين شكل خود اعمال ميشود – از جمله بشكل تعقيب و قتلهاي خودسرانه – اين قتل عام بايد مورد تحقيق و روشنگري قرار بگيرداز اينرو اين خواسته بسيار مهم است كه سازمان ملل متحد بايد به اين [قتل عام] بپردازد.
من از خانم رجوي بخاطر تلاشهايش جهت تحقق عدالت و دموكراسي در ايران حمايت مي كنم. بي عدالتي ها بايد مورد تحقيق قرار بگيرند ، نقض حقوق بشر پايان يابد و مجازات اعدام، كه امروزه در ابعادي وحشتناك اعمال ميگردد، لغو گردد.و من خوشحالم كه در اينجا ميتوانم اين پيام را به شما بگويم. شما تنها نيستيد.

berlin9506174مارتين پاتسلت نماينده مجلس فدرال آلمان:

اطمينان داشته باشيد كه ما دست بر نخواهيم داشت و با همكارانم در مجلس فدرال براي ثبت وقايع هولناكي كه در وطن شما اتفاق افتاده و همين 30 هزار اعدامي كه صورت گرفته، تلاش خواهيم كرد. كانادا و كشورهاي ديگر عزم كرده اند كه اين اقدام وحشيانه عليه بشريت را به همين عنوان نامگذاري كنند مابي وقفه تلاش مي كنيم تا به يك قطعنامه سازمان ملل درباره اين قتل عام و اتفاقاتي كه آنزمان افتاد دست بيابيم اين جنايت بزرگ نبايد به فراموشي سپرده شود.
نماينده مجلس فدرال آلمان درباره پيام رئيس جمهور برگزيده مقاومت به گردهمايي برلين گفت: خانم رجوي نشاني از شهامت است. يك علامت شهامت براي شما و براي همه ما در آلمان نيز هست چرا كه مردم آلمان مي بينند كه يك اسلام صلح جو نيز وجود دارد، اسلامي كه در آن انسانها باهم ميتوانند زندگي كنند و دنياي جديدي را بسازند. ما بسيار بدين نيازمنديم. حضور شما به ما نشان ميدهد كه انسانهايي هستند كه اين دنياي جديد را خواهند ساخت و به همين خاطر از شما خانم رجوي بسيار متشكرم.

berlin9506176لئوداوتسنبرگ نماينده پيشين مجلس فدرال آلمان:

دوستان عزيز ايراني،
خانمها و آقايان عزيز،
ما امروز پنجاه و يكمين سالگرد تاسيس مجاهدين خلق را گرامي ميداريم، سازماني كه براي يك ايران آزاد و دمكراتيك مبارزه ميكند. مسيري كه طي شده يك مسير طولاني بوده است و ما اين مسير را فراموش نخواهيم كرد. موضوع دوم:
وضعيت كنوني در ايران است در دوران باصطلاح رئيس جمهور معتدل رژيم ايران هزاران انسان اعدام شده اند
از اينرو آلمان و سازمان ملل بايد تنها زماني تحريمها را كاملا لغو كنند كه حقوق بشر در ايران رعات شود. و اولين گام هم اينست كه اعدامهاي فزاينده در ايران متوقف شده و مجازات اعدام لغو گردد.
و اما موضوع سوم مربوط ميشود به قتل عام وحشيانه سال 1988 (1367) كه عليه 30 هزار تن از مخالفان رژيم صورت گرفت.
جهان آزاد و بويژه دولت آلمان و اتحاديه اروپا فراخوانده ميشوند تا قتل عام سال 1988 را موضوع يك تحقيق بين المللي قرار دهند ، بخصوص كه افرادي كه در آن زمان بنا به دستور خميني اين جنايت را مرتكب شدند هنوز در مواضع مسئول دولتي و يا در جايگاه رهبر مذهبي قرار دارند. با اين عاملان بايد همانطوربرخورد شود كه با ساير جنايتكاران جنگي برخورد ميشد. آنها بايد به دادگاه كشانده شوند و براي آنچه كه مرتكب شده اند مورد حسابرسي قرار بگيرند. از اينرو من از دولت آلمان ميخواهم تا از طريق اتحاديه اروپا تلاش كند تا مسئولان اين قتل عام در مقابل ديوان عالي قضايي بين المللي قرار بگيرند.
شما ميتوانيد مطمئن باشيد كه ما شما را در مبارزه تان براي رسيدن به يك ايران آزاد ودمكراتيك همراهي ميكنيم.

berlin9506177كريستيان سيمرمن مسئول دفتر حقوق بشر برلين:

كريستيان سيمرمن مسئول دفتر حقوق بشر برلين طي سخناني ضمن آرزوي فرا رسيدن ازادي در ايران و سوريه و با گراميداشت خاطره شهيداني كه براي تحقق آزادي در ايران جان خود را فدا كردند، بر ضرورت برسميت شناختن شوراي ملي مقاومت بعنوان نماينده مردم ايران توسط دولت تاكيد كرد. وي افزود:
ما نياز به يك ارگان حقيقت ياب داريم كه در مورد جناياتي كه در ايران صورت ميگيرد تحقيق كند.
پرونده قتل عام 1988 بايد به ديوان عالي جزايي بين المللي در لاهه ارجاع داده شود.
دولت آلمان به عنوان يك كشور عضو ديوان عالي جزايي بين المللي ميتواند مداركي را ارائه دهد تا اين جنايت عليه بشريت مورد رسيدگي قرار بگيرد. و از اين طريق احكام جلب براي سران اين حكومت وحشي صادر شود
هر يك از شما تاريخي از شكنجه شدن و يا زندان رفتن در بين خانواده تان داريد. اين غيرقابل تحمل است كه به شما كمك نشود. بدين خاطر من اينجا ايستاده ام . من در سمت شما هستم و ما به رزم مان ادامه ميدهيم تا زماني كه به تهران برسيم.
خيلي متشكرم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر