آیا جنگ در منطقه با بقای خامنه ای گره خورده است؟
سدبستن در برابر خشم میلیونی با جنگ در منطقه
سدبستن در برابر قیام و مهار انفجار خشم مردم ایران، هدف اصلی جنگافروزی خامنه ای و فاجعهیی است که تا امروز بیش از ۲۰هزار قربانی بر جای گذاشته است. پیشتر در همین ستون نوشتیم که «خامنه ای برای فرار از مهلکه قیام و سرنگونی، آتش این جنگ مهیب را برافروخته است؛ کما این که ریشهٔ همهٔ جنگها و بحرانهایی که بیش از ۴۰سال است مردم خاورمیانه را غرق آتش و خون کرده، در مطامع رژیم جنگافروز ولایت فقیه است».
سه ماه پس از برافروختن آتش این جنگ فاجعه بار، اکنون سر و صدای منابع حکومتی هم در آمده که دود و دم جنگافروزی قادر نیست خطر قیامهای بنیانکن را مرتفع کند و به خلیفه درمانده از بابت تشدید وضعیت انفجاری جامعه هشدار میدهند.
روز پنجشنبه ۳۰آذر روزنامهٔ حکومتی هممیهن در مطلبی با عنوان «میلیونی و تشفیبخش» ضمن اذعان به باروت خشم میلیونی مردم ایران که سالهاست از ابتذال نمایشهای انتخابات قلابی و بازی مسخرهٔ «اصلاح طلب- اصول گرا» در میان سرسپردگان ولایت فقیه سرخورده شدهاند، نوشت: «پس از آن که بخش زیادی از مردم ناراضی به این نتیجه رسیدند انتخابات فایده ندارد، از فرصتهای دیگر استفاده کردند. در سال۱۳۹۶ مالباختگان و مؤسسههای اعتباری وصل به کر در مشهد یک فرصت درست کردند و مردم ناراضی در ۱۰شب و در ۱۰۰شهر ابراز نارضایتی کردند. در سال۱۳۹۸ افزایش ناگهانی قیمت سوخت این فرصت را برای ناراضیان ساکن حومههای شهرهای بزرگ برای اعتراض فراهم کرد. در سال١۴٠٠ کمبود آب در خوزستان و اصفهان این فرصت را فراهم کرد. در سال١۴٠١ هم جانباختن مهسا فضا را برای ابراز نارضایتی مردم آماده کرد».
این رسانه، در ادامه با اذعان به اینکه آتش قیام خاموش و فراموش نشده و «قصهٔ ناراضیها تمام نمیشود. باز مردم دنبال فرصت میگردند» مینویسد: «پس از اعتراضات مهسا و کنترل امنیتی فضا، باز مردم معترض همچنان دنبال استفاده از فرصت برای اعلام نارضایتی هستند».
رسانهٔ حکومتی هم میهن در حالی که از خلیفهٔ جنگافروز با عنوان «بلوک قدرت» نام میبرد، دربارهٔ راهکار خامنهای در برابر قیام میافزاید: «بلوک قدرت میگوید ما مردم ناراضی داریم، ولی بهجای آن “شبکه گسترده مقاومت”در منطقه داریم. در حالیکه اگر شبکه مقاومت ایران در منطقه با یک دیپلماسی مؤثر (بهتر از قطر) همراه نشود، نان این شبکه را چهبسا اولاً چین، عربستان، امارات و قطر بخورند. ثانیاً اگر ایران نتواند پایه مهم قدرت خود را که اقتصادی است تقویت کند یعنی نتواند ناراضیان اقتصادی را با برنامههای مؤثری کاهش بدهد (که فعلاً چشمانداز مثبتی برای وضع اقتصادی ایران نیست) این شبکه مقاومت حتی برای بلوک قدرت حالت بازدارندگی نخواهد داشت».
پیش از این روزنامهٔ حکومتی جمهوری (۶آذر) نیز ضمن ابراز نگرانی از شرایط انفجاری جامعه و انفجار خشم گرسنگان نوشته بود: «چرا میخواهید با اخذ مالیاتهای سنگین و وارد ساختن فشار بر مردم درصدد تأمین بودجه مورد نیاز برآئید؟ مطمئن باشید اگر با این فرمان به پیش بروید، هم قدرت را از دست خواهید داد و هم مردم را».
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر