بیانیه اکثریت پارلمان ولز (۳۶نماینده از ۶۰نماینده) حمایت از طرح ۱۰مادهای خانم مریم رجوی
- فعالیتهای مقاومت
- 1403/03/06
فراخوان به نامگذاری تروریستی سپاه پاسداران
و بهرسمیت شناختن مبارزه کانونهای شورشی سازمان مجاهدین با پاسداران
اکثریت پارلمان ولز شامل سه وزیر و رؤسای ۱۳کمیسیون از ۱۵کمیسیون
اقدامات رژیم ایران علیه مجاهدین در اشرف۳ در آلبانی را قویاً محکوم
و بر حقوق آنها تحت کنوانسیون ۱۹۵۱ ژنو و کنوانسیون اروپایی حقوقبشر تأکید کردند
دادگاه فرمایشی برای بیش از ۱۰۰عضو مجاهدین
بهانهیی برای زمینهسازی اقدامات تروریستی در اروپا
و فشار برای محدود کردن مخالفان بهویژه اشرف۳ در آلبانی است
رژیم ایران همهٔ راههای فعالیت سیاسی را برای تغییر بسته است
از اینرو جهان آزاد باید حق مردم ایران برای قیام و
حق کانونهای شورشی مجاهدین برای مقابله با پاسداران را بهرسمیت بشناسد
دیکتاتوری مذهبی حاکم رفرمپذیر نیست و در قیام ۱۴۰۱
مردم ایران هر نوع دیکتاتوری چه سلطنتی و چه مذهبی را رد کردند
و خواستار تغییر رژیم و استقرار جمهوری دموکراتیک شدند
تنها در سال ۱۳۶۷ سی هزار زندانی سیاسی
با فرمان خمینی مبنی بر اعدام مجاهدین سرموضع
در عرض چند هفته قتلعام شدند
سر مار جنگافروزی در ایران است
و سپاه پاسداران از طریق گروههای نیابتی تروریسم را گسترش میدهد
و مانع صلح میشود
نقض فاحش حقوقبشر بهویژه سرکوب زنان را محکوم میکنیم
و به حسابرسی از مسئولان قتلعام ۱۳۶۷ فراخوان میدهیم
ما از همهٔ دولتها میخواهیم از برنامهٔ ۱۰مادهیی مریم رجوی
برای یک جمهوری دموکراتیک بر اساس جدایی دین و دولت
و برابری زن و مرد حمایت کنند
بیانیه اکثریت پارلمان ولز در مورد ایران
حمایت از آزادی و مقاومت در ایران برای صلح و امنیت جهانی
سرکوب بیرحمانه مردم ایران از جمله اقلیتهای قومی و مذهبی مایه نگرانی عمیق است. در جریان قیام ۱۴۰۱ بهگفته گزارشگر سازمان ملل در امور حقوقبشر ایران «ویدئوهای تأیید شده نشان میدهد نیروهای امنیتی بهطور عامدانه از فاصله نزدیک به معترضان غیرمسلح در ایران شلیک میکنند».
رژیم ایران بیشترین تعداد اعدامها را بهنسبت جمعیت دارد و ۸۶۴نفر را در سال۲۰۲۳ بدار آویخته است. تنها در سال ۱۳۶۷ با حکم خمینی برای اعدام مجاهدین سرموضع، ۳۰ هزار زندانی سیاسی در عرض چندین هفته قتلعام شدند.
رژیم ایران با تشکیل یک دادگاه فرمایشی و غیابی برای رهبری مقاومت و بیش از ۱۰۰ تن از اعضای اپوزیسیون مجاهدین خلق با اتهامهایی مانند محاربه، قصد دارد برای اقدامات تروریستی علیه آنها بهخصوص در اروپا زمینهسازی کند و همچنین اروپا را برای محدود کردن مخالفان بهویژه در اشرف۳ در آلبانی تحت فشار قرار دهد. قضاییهٔ رژیم اهرم سرکوب خامنهای برای کشتار و تروریسم است.
اروپا جولانگاه تروریسم حکومتی رژیم ایران است. در فوریة ۲۰۲۱ دادگاه آنتورپ بلژیک یک دیپلمات در حال خدمت رژیم ایران را بهخاطر اقدام به بمبگذاری در برنامهٔ سالانهٔ شورای ملی مقاومت ایران در حومه پاریس به ۲۰ سال زندان محکوم کرد.
دیکتاتوری دینی حاکم رفرمپذیر نیست. مردم ایران در قیام ۱۴۰۱ هر گونه دیکتاتوری از نوع سلطنتی یا مذهبی را رد کردند و خواستار تغییر رژیم برای استقرار یک جمهوری دموکراتیک شدند.
مردم ایران از هر گونه حقوق سیاسی و مدنی محروم شدهاند، در حالیکه در مقدمهٔ اعلامیهٔ جهانی حقوقبشر با تأکید بر حقوق بنیادین همهٔ انسانها آمده است.
حقوق انسانی را باید با اجرای قانون حمایت کرد تا بشر بهعنوان آخرین علاج به قیام بر ضد ظلم و فشار مجبور نشود».
رژیم ایران نیروی محرک در پشت جنگ خاورمیانه و حملات به کشتیرانی و تجارت آزاد در دریای سرخ است. سر مار در ایران است. سپاه پاسداران با گروههای نیابتیاش عامل گسترش ترور و مانع صلح و امنیت در منطقه و جهان است.
نقض فاحش حقوقبشر بهویژه سرکوب زنان را در ایران محکوم میکنیم و به حسابرسی از مسئولان قتلعام سال۱۳۶۷ بهخاطر جنایت مستمر علیه بشریت فراخوان میدهیم.
مردم ایران شایستهٔ برخورداری از یک نظام دموکراتیک هستند. ما همهٔ دولتها را فرا میخوانیم که از برنامهٔ ده مادهیی خانم مریم رجوی رئیسجمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران برای یک جمهوری دموکراتیک مبتنی بر جدایی دین و دولت، و برابری زن و مرد حمایت کنند.
اقدامات رژیم ایران علیه مخالفان ایرانی در اشرف۳ در آلبانی را قویاً محکوم میکنیم و بر حقوق آنها در چارچوب کنوانسیون ۱۹۵۱ژنو و کنوانسیون اروپایی حقوقبشر تأکید میکنیم.
رژیم ایران همهٔ راههای فعالیت سیاسی را برای تغییر بسته است، از اینرو جهان آزاد باید حق مردم ایران برای قیام و حق کانونهای شورشی مجاهدین برای مقابله با سپاه پاسداران را بهرسمیت بشناسد.
ما نقش مخرب رژیم ایران در خاورمیانه و سیاست جنگطلبانهٔ آنرا قویاً محکوم میکنیم و به لیستگذاری تروریستی سپاه پاسداران و اجرای تحریمهای نفتی این رژیم فراخوان میدهیم.
مارک آیشروود عضو پارلمان ولز در مصاحبه با سیمای آزادی
شهادتهایی که ما از زنان ایرانی شنیدیم تکاندهنده و گویا بوده است
آنها تجربیات دردناک شخصی خود را بهاشتراک گذاشتند
و از آلترناتیو معتبر برای ایران شورای ملی مقاومت ایران
و برنامهٔ ۱۰ مادهیی برای آینده ایران دفاع میکنند
من نگرانی شما را در مورد امنیت مخالفان ایرانی
که در اشرف۳ در آلبانی هستند مطرح کردم
و از دولت ولز خواستم هر گونه تهدید از جمله حملات سایبری
و انتشار اطلاعات دروغ
برای هدف قرار دادن این افراد را محکوم کند
سلام. نام من مارک آیشروود است. از اعضای پارلمان ولز هستم و از میزبانی دو جلسه در پارلمان با حضور مدافعان دموکراسی از ایران خوشحالم که برای یک جمهوری آزاد و دموکراتیک در ایران کار میکنند. البته سرکوب شدید مردم ایران، وحشیانه، غیرقابل قبول و هولناک بوده است. سرکوب زنان و نقض حقوق آنها، تکاندهنده است. رفتار با اقلیتهای قومی و مذهبی وحشتناک است و این بهشدت نگرانکننده است که رژیم ایران همچنان رتبه اول اعدام در جهان را دارد و در سال گذشته دستکم ۸۶۴نفر اعدام شدند. این فقط برخی از نکاتی است که در بیانیه درباره ایران مورد اشاره است، (بیانیهیی) که مورد حمایت اکثریت اعضای پارلمان ولز قرار گرفته است. این شرمآور و وحشتناک است، اما فقط در سال۱۳۶۷، ۳۰هزار زندانی سیاسی قتلعام شدند. همانطور که در بیانیه ما آمده است، بسیار نگرانکننده است که اروپا به جولانگاه تروریسم رژیم ایران تبدیل شده است. مردم ایران همانطور که در بیانیه ما آمده است، با نقض مقدمه اعلامیه جهانی حقوقبشر توسط رژیم از حقوق سیاسی و مدنی خود محروم شدهاند. این اعلامیه تصریح میکند که حقوق انسانی را باید با اجرای قانون حمایت کرد تا بشر بهعنوان آخرین علاج به قیام بر ضد ظلم و فشار مجبور نشود.
در این دنیای بسیار ناپایدار که همگی ما در حال حاضر در آن زندگی میکنیم، باید از واقعیت نقش رژیم ایران آگاه باشیم، همانطور که بیانیهٔ ما تصریح میکند، رژیم ایران نیروی محرک جنگ در خاورمیانه و حملات به کشتیهای تجاری در دریای سرخ است. همانطور که میدانید، این اقدامات برای منحرفکردن توجهات از وضعیت داخلی ایران و سرکوب مردمی است که برای حقوقی که قبلاً بهان اشاره شد میجنگند.
خوب، من اشاره کردم که میزبان دو رویداد در سنا با انجمن دانشگاهیان ایران بودهام که تمرکز آنها بر روی دسترسی به یک ایران آزاد و دموکراتیک است و از تلاشهای شما در حمایت از خواست مردم ایران برای جمهوری دموکراتیک حمایت میکند. آنچه بهواقع تکاندهنده و گویا بوده، شهادتهایی است که ما از زنان ایرانی دریافت کردهایم که تجربیات دردناک شخصی خود را بهاشتراک گذاشتند و از آلترناتیو معتبر برای ایران، شورای ملی مقاومت ایران و برنامهٔ ۱۰ مادهیی برای آینده ایران دفاع میکنند. برنامهیی که شامل آزادی بیان، آزادی احزاب سیاسی، آزادی اجتماعات، برابری کامل زن و مرد، قوه قضاییه مستقل و جدایی دین از دولت با آزادی مذاهب است. من به نخستوزیر قبلی ولز نامهیی نوشتم، من نگرانی شما را در مورد امنیت مخالفان ایرانی، بهویژه آنهایی که در اشرف۳ در آلبانی زندگی میکنند، مطرح کردم و درخواست شما را از دولت ولز برای محکوم کردن صریح هر گونه تهدید، از جمله حملات سایبری و انتشار اطلاعات برای هدف قرار دادن این افراد مطرح کردم. نخستوزیر به من پاسخ داد و گفت که خواست مردم ایران برای برخورداری از حقوقبشر در کشوری دموکراتیک را درک میکند. او گفت که دیدن واکنش مقامات رژیم ایران به اعتراضات، از جمله استفاده از خشونت علیه زنان و کودکان، تکاندهنده است
نه تنها ما نباید توجه خودمان را از موقعیتی که شما و عزیزانتان با آن آشنا هستید دور کنیم، بلکه بایستی بر نقش گستردهتری که رژیم ایران در حوادث وحشتناک در دیگر نقاط دارد نیز تمرکز کنیم. پس خداوند همه شما را حفظ کند و برای شما آروزی موفقیت در مبارزهتان برای دموکراسی دارم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر