۱۴۰۳ اردیبهشت ۲۸, جمعه

۲۷اردیبهشت ۱۳۷۴ ـ شهادت عفت حداد و فرشته اسفندیاری

 ۲۷اردیبهشت ۱۳۷۴ ـ شهادت عفت حداد و فرشته اسفندیاری

-

شهادت عفت حداد و فرشته اسفندیاری
شهادت عفت حداد و فرشته اسفندیاری

۲۷اردیبهشت هر سال، شهادت مظلومانه ۲شیرزن مجاهد خلق، عفت حداد و فرشته اسفندیاری به‌دست تروریست‌های جنایتکار رژیم آخوندی را به‌یاد می‌آورد و از یک‌سو سندی دیگر از مظلومیت مجاهدین و از سوی دیگر چهره جنایتکار رژیم آخوندی را پیش روی جهانیان قرار می‌دهد.

۲۷اردیبهشت ۱۳۷۴ - عراق، بغداد: تروریست‌های یک شبکه اجیر شده رژیم آخوندی به‌ یک خودرو مجاهدین خلق حامل ۵سرنشین در خیابان ابی‌طالب، در منطقه شَعب بغداد، آتش گشوده، ۲مجاهد خلق به‌نام‌های عفت‌ حداد و فرشته‌ اسفندیاری را به‌شهادت رساندند. مجاهد شهید عفت حداد عضو شورای ملی مقاومت ایران و از مسئولان پشتیبانی ارتش‌ آزادی‌بخش ملی و مجاهد شهید فرشته اسفندیاری از مسئولان ستاد تبلیغات مجاهدین و گوینده باسابقه صدای مجاهد بود. در این‌ حمله تروریستی، صدیقه خدایی‌صفت نیز به‌شدت مجروح شد.

اکیپ مزدورانی که این‌ جنایت شنیع را انجام دادند مربوط به‌ یکی از فعال‌ترین شبکه‌های تروریستی وزارت اطلاعات رژیم آخوندی در بغداد بودند که ابتدا در ایران آموزش تروریستی دیده و پس‌از اعزام به‌ عراق چندین‌ عملیات تروریستی بر علیه مجاهدین انجام داده بودند. مسئول وقت تیم افسران وزارت اطلاعات در سفارت رژیم به‌نام نادر یاراحمدی که به‌عنوان دبیر دوم سفارت رژیم در بغداد حضور داشته طراحی این‌ عملیات را برعهده داشته است و خود این‌ فرد شخصاً قبل‌ از انجام این‌ عملیات سلاح‌های مسلسل استفاده‌شده در این‌ عملیات را در یک‌ جعبه‌ ویلن به‌همراه ۱۰۰۰دلار پول در سر قراری به‌ فرمانده این‌ شبکه تروریستی تحویل داده بود.

این‌ شبکه برای انجام عملیات تروریستی خود امکانات گسترده‌یی شامل ۱۰ الی ۱۲خودرو سواری و دوکابین و تاکسی و هم‌چنین کارت‌های جعلی فراوان از ارگان‌های عراقی داشته که همگی توسط وزارت اطلاعات برای آنها تهیه شده بود و در هر نوبت که مسئول این‌ شبکه به‌ ایران می‌رفته میزان زیادی پول به‌ دلار، همراه خود به‌ عراق می‌آورده است. این‌ شبکه برای ورود به‌ عراق از منطقه مرزی مهران-بدره و هم‌چنین وادی خویسه در جنوب استفاده می‌کرده است».

در پی آن‌ جنایت رذیلانه، رئیس‌جمهور مریم رجوی، آن‌ را اوج جنایت و تروریسم افسارگسیخته رژیم آخوندی توصیف کرده و تأکید نمود که این‌ جنایت بی‌سابقه، مبین خصومت هیستریک ملایان با زنان و اعتراف به‌ نقش و جایگاه زنان مجاهد در پیشبرد مقاومت است.

مجاهد شهید عفت حداد، از فرزندان مردم سبزوار در زمره آن‌ زنان مجاهد و رزمنده‌یی بود که بار پیشرفت و ارتقای ارتش‌ آزادی‌بخش ملی را به‌دوش کشیدند.
او به‌هنگام پیوستن به‌ مجاهدین نوشته بود:
«مشاهده دردهای مردم و فقر و فحشا و محرومیت آنان و این‌که احساس می‌کردم رژیم‌ خمینی نمی‌تواند آن‌ چیزی که مردم در انقلاب می‌خواستند، برایشان به‌ارمغان بیاورد».

مجاهد شهید عفت حداد در سال ۱۳۶۵ ‌به‌ ارتش‌ آزادی‌بخش پیوست و در امور پشتیبانی به‌کار پرداخت و مسئولیت‌های هر چه سنگین‌تری را با شایستگی به‌دوش کشید. عفت قهرمان هنگام شهادت، ۴ فرزند ۹ تا ۱۴ساله داشت.

 

 
 




مجاهدشهید فرشته اسفندیاری، پس‌ از انقلاب ضدسلطنتی، در سال ۱۳۵۸ ‌هنگامی‌که دانش‌آموز پرشور دبیرستان خوارزمی تهران بود، قدم در راه مجاهدین گذاشت. در اوایل پاییز ۱۳۶۰، ۳ماه پس‌ از آغاز مبارزه مسلحانه انقلابی، ارتباط او با سازمان قطع شد و از آن‌ پس در حالی‌که زندگی مخفی داشت، نزدیک ۴سال به‌ فعالیت‌های خود در چارچوب هسته‌های مقاومت ادامه داد و از هنگامی‌که توانست به‌ بخش اجتماعی سازمان وصل شود، به‌سرعت خود را به‌ پایگاه‌های مجاهدین در منطقه مرزی رساند.

 

 

 

 

 




فرشته از بهمن سال ۱۳۶۴ فعالیتش را در رادیو صدای مجاهد آغاز کرد و تا روز شهادتش مسیر درخشانی را پشت‌سر گذاشت که سراسر آن، ‌آمیخته با تعهد و مسئولیت‌پذیری و توأم با خلوص و از‌خود‌گذشتگی و کسب فضائل انقلابی و توحیدی بود.
او وقتی از رنج و غم و دردهای مردم در رادیو مطلبی می‌خواند، به‌شدت برافروخته می‌شد. او با صدای انگیزاننده و باصلابتش، جوانان و زنان آزاده ایرانی را به‌ خیزش فرا‌می‌خواند.
 


تروریست‌هایی که مجاهدان شهید عفت حداد و فرشته اسفندیاری را به‌شهادت رساندند، وابسته به‌ یکی از شبکه‌های تروریستی اعزامی وزارت اطلاعات بودند که پس‌ از آن‌ نیز در چندین‌ عملیات تروریستی بر علیه مجاهدین و خودروهای آنها شرکت کردند.
از جمله در تیرماه ۱۳۷۴ ۳مجاهد خلق را به‌نام‌های سیدحسین سدیدی، ابراهیم سلیمی و یارعلی گرتبار فیروز در بغداد، به‌شهادت رساندند و در همان‌ عملیات، یکی از آن‌ جنایتکاران دستگیر شده و اتوموبیل مملو از سلاح و مهمات‌شان به‌دست پلیس افتاد. این‌ شبکه مستقیماً توسط نادر یاراحمدی دبیر دوم سفارت رژیم ایران در بغداد و از افسران ارشد وزارت اطلاعات هدایت می‌شد. هم‌چنین در داخل خودرو این‌ مزدوران، نوار کاستی مربوط به‌ نوحه‌خوانی‌های معمول سپاه‌ پاسداران مربوط به‌ آهنگران که معمولاً رژیم در جبهه‌های جنگ برای فرستادن بسیجی‌ها روی میدان مین از آنها استفاده می‌کرد از شدت مزدوری آنان برای ولایت‌ فقیه رژیم‌ خمینی حکایت می‌کرد.
این‌ تیم تروریستی یک‌بار دیگر نیز در ۱۰مرداد ۱۳۷۷ در بغداد موشک‌های آرپی‌جی۱۸ به‌ یک خودرو حامل مجاهدین شلیک کردند.

سال‌ها بعد که امواج انفجارات و جنایت‌های تروریستی مزدوران رژیم آخوندی در سراسر عراق، روزانه ده‌ها تن از مردم بی‌گناه عراق را به‌قتل می‌رساند و شکنجه‌گاه‌های گوناگون عوامل مزدور رژیم آخوندی در عراق هر روز یکی پس‌ از دیگری از خون‌خواری آخوندهای حاکم بر ایران حکایت می‌کرد و نفرت شدید عراقیان و همه مردم دنیا را برمی‌انگیخت، مظلومیت مجاهدین به‌شهادت‌رسیده توسط مزدوران اعزامی رژیم آخوندی و به‌خصوص عفت حداد و فرشته اسفندیاری، بیش‌ازپیش عیان شد و ضرورت کوتاه‌کردن دست‌ها و چنگال‌های خونریز آخوندهای حاکم بر ایران از منطقه بیش‌ازپیش بر همگان روشن شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر