با یاد مجاهد شهید یوسف بهرامی
- زندگینامه شهیدان
- 1387/01/19
محل تولد: محلاتشغل: روحانی ، پژوهشگر مذهبیسن: 22تحصیلات: تحصیلات متوسطهمحل شهادت: تهرانتاریخ شهادت: 19-7-1360محل زندان: زمان شاه در زندان کمیته مشترک تهران /
زندگینامه شهید
مجاهد شهید یوسف بهرامی در سال۱۳۳۸ در شهر محلات بدنیا آمد. در دوران دبیرستان به شهر قم رفت و در آنجا به فراگیری دروس طلبگی پرداخت. او از معلومات و تجارب سیاسی-اجتماعی برجستهای برخوردار بود و ذهن جستجوگری داشت اما اولین سالهای ورودش به حوزه، همزمان بود با آغاز جنبش انقلابی مسلحانه علیه نظام دیکتاتوری شاه.
وی که روحیه جستجوگر و ذهن روشنی داشت، در جریان فعالیتهای افشاگرانهٴ مادران مجاهد در سالهای ۵۱ ــ ۵۰ در قم، با سازمان مجاهدین آشنایی پیدا کرد و از همان زمان در ارتباط با برخی دانشجویان مبارز هوادار سازمان مجاهدین قرار گرفت و از طریق آنها جزوات سازمان را بهدست میآورد.
مجاهد شهید یوسف بهرامی در تظاهرات خرداد سال۵۴ طلاب در مدرسهٔ فیضیهٴ قم دستگیر شد و به زندان کمیتهٔ مشترک تهران انتقال یافت. و تحت شکنجه و بازجویی قرار گرفت. مقاومت در برابر دژخیمان ساواک، اولین آزمایش دشواری بود که یوسف در نخستین سالهای فعالیت سیاسی خود پشت سر گذاشت. در اثر شکنجه پاهایش تا چند ماه خون و چرک بیرون میداد و اکثر مواقع باند پیچی بود. یوسف بهعلت بزرگمنشی و فروتنی از شکنجههای خود نمیگفت اما وقتی از شکنجه شدن دیگران صحبت میکرد تمام وجودش از خشونت و بیرحمی استبداد سلطنتی و ساواک و مأموران و بازجویان دستگاه شکنجه و زندان شاه متشنج میشد او تا آخر عمر از آثار شکنجههای ساواک شاه رنج میبرد و درمانهایی که انجام شد تاثیرات کمی داشت.
او طی ۳سال اسارت در زندانهای شاه خائن بهخوبی از تعلیمات و روابط انقلابی تشکیلات مجاهدین در زندان بهره برد و با اتکاء به این اندوختهها در برابر جریان اپورتونیستی و جریان راست ارتجاعی موضع قاطع و اصولی گرفت.
پس از آزادی از زندان، یوسف به قم رفت و در آنجا همراه با مجاهدین شهید احمد محدث، محمدعلی مالکالرقابی و…، در ارتباط با سازمان جمع کوچکی را تشکیل دادند.
آنها در فضای اختناقآمیز قم و در شرایطی که فعالیت هواداران سازمان در آن شهر با مشکلات و تضییقات مضاعفی نسبت به سایر شهرها صورت میگرفت، با جدیت و پشتکار قابل تحسینی به افشای عملکردها و ماهیت رژیم خمینی در میان طلاب جوان حوزههای علمیه پرداختند. همچنین آنها ضمن برقراری تماس و برخورد با عناصر شناخته شدهٔ شهر قم آنها را به موضعگیری و ابراز مخالفت علنی با سیاستهای سرکوبگرانه و انحصارطلبانهٴ رژیم خمینی فرامیخواندند. یوسف بهرامی قهرمان همچنین مسئولیت تنظیم و تدوین جزوهٔ ”اخبار حوزه“ را بهعهده داشت. این جزوه در برگیرندهٔ بیلان فعالیتها و تماسهای این جمع به اضافهٔ اخباری از تضادهای درونی جناحهای مختلف طرفدار و مخالف رژیم در حوزه بود.
یوسف نیز همچون همرزم مجاهدش، شهید احمد محدث بارها در معرض پیشنهاد پست و مقام از طرف سردمداران رژیم قرار گرفت، و هر بار قاطعانه به آنها جواب منفی داد.
پس از ۳۰خرداد۶۰ مدتی ارتباط یوسف با مسولینش قطع شده بود؛ یوسف بهرامی به تهران آمد و پس از مدتی تلاش در جهت برقراری ارتباط با سازمان موفق به انجام آن شد. اما به فاصلهٔ کوتاهی پس از آن دستگیر شد و این بار زیر شکنجههای پاسداران خمینی قرار گرفت که یوسف قهرمان این بار نیز از این آزمایش سرفراز بیرون آمد و سر موضع ایستاد و خللی در ایمان و اعتقادش ایجاد نکرد و سرانجام در ۱۹مهرماه۱۳۶۰ به همراه دهها تن از خواهران و برادران مجاهدش در کنار یار و همرزم دیرین خود احمد محدث بشهادت رسید.
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر