۱۴۰۳ شهریور ۱۶, جمعه

درخواست کاخ سفید از غول‌های فناوری برای مبارزه با سانسور اینترنت در ایران و روسیه

 درخواست کاخ سفید از غول‌های فناوری برای مبارزه با سانسور اینترنت در ایران و روسیه


مبارزه با سانسور اینترنت در ایران

مقامات آمریکایی در جلسه‌ای از نمایندگان گوگل، آمازون، مایکروسافت و کلودفلرخواستند تا برای مقابله با سانسور اینترنت در ایران و روسیه چاره‌اندیشی کنند.

به گزارش «رویترز»، در این جلسه از این غول‌های فناوری خواسته شده تا پهنای باند بیشتری در اختیار ابزارهای دور زدن اینترنت که دولت آمریکا آنها را تامین مالی می‌کند از جمله وی‌پی‌ان قرار دهند.

میزان استفاده از این ابزارها که دولت آمریکا از طریق صندوق فناوری باز آنها را پشتیبانی می‌کند در ایران و روسیه و همچنین میانمار و سایر کشورهایی که اینترنت را سانسور می‌کنند، افزایش یافته است.

لورا کانینگهام، رئیس صندوق فناوری باز می‌گوید: «در سالهای اخیر،شاهد افزایش تقاضا برای وی‌پی‌ان بوده‌ایم که کاربران ایرانی و روسی در صدر این متقاضیان بوده‌اند. در سالهای گذشته ما بطور میانگین ۹ میلیون کاربر وی‌پی‌ان را پشتیبانی کرده‌ایم ولی اکنون این تعداد بیشتر از چهار برابر شده است».

افزایش میزان کاربران وی‌پی‌ان عرضه شده توسط صندوق فناوری باز در ایران، روسیه و میانمار (Reuters)
افزایش میزان کاربران وی‌پی‌ان عرضه شده توسط صندوق فناوری باز در ایران، روسیه و میانمار (Reuters)

صندوق فناوری باز در سال ۲۰۱۹ برای پشتیبانی از تکنولوژی مرتبط با آزادی اینترنت و مقابله با سانسور آنلاین تاسیس شده است.

کاربران اینترنت در ایران از وی‌پی‌ان و فیلترشکن‌ها برای دور زدن سانسور اینترنت توسط حکومت استفاده می‌کنند، لورا کانینگهام می‌گوید ماهانه ۴۶ میلیون نفر در سراسر جهان از وی‌پی‌ان های مورد پشتیبانی آمریکا استفاده می‌کنند.

در حالی که شرکت‌های دیگر به «رویترز» درباره این نشست، پاسخی نداده‌اند اما کلودفلر می‌گوید که در حال بررسی بیشتر درباره قطع و سانسور اینترنت است.

ایران در کنار چین و روسیه یکی از بدترین کشورهای جهان از نظر آزادی اینترنت شناخته شده است که نه تنها دسترسی به اغلب محتوای اینترنتی در آن ممنوع است بلکه دسترسی مردم به تقریبا تمام پیام‌رسان‌ها و رسانه‌های اجتماعی محبوب، قطع شده است و بیش از ۶۰ میلیون کاربر اینترنت را به بهره‌برداری از ابزارهای مختلف برای دور زدن سانسور اینترنت واداشته است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر