۱۴۰۲ خرداد ۲۰, شنبه

با یاد مجاهد شهید عزت الله اشتری از پیشتازان نبرد با دو دیکتاتوری

با یاد مجاهد شهید عزت الله اشتری 

از پیشتازان نبرد با دو دیکتاتوری

مجاهد شهید عزت الله اشتری
مجاهد شهید عزت الله اشتری

محل تولد: اراک
شغل: مهندسی
سن: 29
تحصیلات: لیسانس مهندسی
محل شهادت: تهران
تاریخ شهادت: 30-3-1361
محل زندان:

زندگینامه شهید


مجاهد خلق عزت اشتری سال۱۳۳۲در شهر اراک در یک خانواده زحمتکش و محروم به دنیا آمد. وی تحصیلات خود را در یکی از ایستگاههای راه‌آهن اراک به پایان رساند و برای تحصیل در دبیرستان ناگزیر بود همه روزه با طی مسافتی طولانی و عبور از چند ایستگاه راه‌آهن، خود را به دبیرستانی در اراک برساند و به این وسیله از نزدیک، ظلم و تبعیض و نابرابری ناشی از حاکمیت رژیم وابسته و غارتگر شاه خائن را مشاهده کرده بود.

عزت بعد از اتمام دبیرستان وارد دانشگاه علم و صنعت شد. وی در دانشگاه و در ارتباط با دانشجویان مبارز، به‌طور فعال در حرکت‌های اعتراضی دانشجویان بر علیه رژیم شاه شرکت داشت

فعالیت‌های عزت از سالهای ۵۰ به بعد، سمت و سوی مشخصی یافت و از آن پس در تلاش برای پیوستن به سازمان مجاهدین خلق که آرزوهای خود را در آرمانهای رهاییبخش سازمان دیده بود از هیچ کوششی فروگذار نکرد.

از جمله در سال‌های ۵۳ ـ ۵۲ به همراه تعدادی دیگر از دانشجویان هوادار سازمان، هسته کوچکی را تشکیل داد که کار این هسته تکثیر و پخش اطلاعیه‌ها و جزوات سازمان بود.

عزت در پائیز سال۵۳، حین خدمت سربازی توسط مزدوران ساواک دستگیر و به ۴سال زندان محکوم شد. تحمل قهرمانانه ماهها شکنجه دژخیمان ساواک، برخورداری از تعلیمات و آموزش‌های مجاهدین در زندان و پشت سرگذاشتن پیروزمندانه آزمایشات متعدد، عزت را به یک مجاهد و انقلابی حرفه‌یی ارتقاء داد و او را آماده تقبل مسئولیت‌های سنگین‌تر ساخته بود.

عزت پس از آزادی از زندان در سال۵۷، فعالانه در جریانهای قیام و حرکت‌های مردمی شرکت داشت، و پس از تشکیل ستادهای جنبش ملی مجاهدین در بخش محلات تهران مشغول فعالیت شد.

وی سپس مسئولیت تشکیلات و سازماندهی هواداران سازمان در شهر و استان مرکزی (اراک) را به عهده گرفت.

به گفته همرزمانش وی با پشتکاری بی‌نظیر طی دو ماه کار شبانه‌روزی تشکیلات اراک و استان مرکزی را برپا کرد.

در نتیجه اقدامات سازماندهانه عزت قهرمان، حضور پرشور میلیشیاهای مجاهدین از دانش‌آموزان، دانشجویان و کارگران در سطح شهر و فعالیت‌های افشاگرانه آنها با فروش نشریه و برپایی میزهای کتاب بسیار چشمگیر بود.

عزت از شهریور۵۹ به بخش شهرستان منتقل شد و کمی بعد مسئولیت خطیر تیم حفاظتی از مسئولان و فرماندهان سازمان را در تهران به عهده گرفت که در این مسئولیت نیز با تمام توان و انرژی از پس این مسئولیت برآمد

مجاهد قهرمان مهندس عزت‌الله اشتری در آخرین فراز زندگی خود سرانجام در روز ۳۰خرداد سال۶۱ همراه با همسر قهرمانش خواهر مجاهد فرح حریری در رزمی بی‌امان و پس از نشان‌دادن ضرب شست مجاهدین به خیل پاسداران تباهی، جاودانه شد.

یادش گرامی و راهش پر رهرو باد

 


 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر