حامد منتظری، فرزند احمد منتظری در مصاحبه با کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران از تعلیق حکم محکومیت پدرش خبر داد و گفت که وزارت اطلاعات از او خواسته فایل‌های صوتی مربوط به آیت الله منتظری مرجع تقلید منتقد حکومت ایران را تحویل این وزارتخانه بدهد اما این درخواست با مخالفت احمد منتظری مواجه شده است.
احمد منتظری چهارشنبه چهارم اسفند 1395 شمسی بدون «احضار رسمی» و درپی فراخوانده شدن به دادگاه ویژه روحانیت قم بازداشت و یک روز بعد با عنوان «مرخصی هشت روزه» آزاد شد،
حامد منتظری به کمپین حقوق بشر گفت: «وزارت اطلاعات اصرار داشته فایل‌های دیگر را بیاورید تحویل بدهید و منتشر نکنید، ایشان هم گفته همانطور که به آقای شبیری زنجانی هم گفته‌ام فایل‌های دیگر را تا زمانی که لازم نباشد منتشر نمی‌کنیم و فایل‌ها پیش خانواده محفوظ است و تحویل کسی نمی‌دهیم».
احمد منتظری شامگاه پنج شنبه 5 اسفند ماه پس از 24 ساعت بازداشت به «مرخصی هشت روزه» اعزام شد و همسرش روز یکشنبه 8 اسفند به کمپین گفت که «آزادی احمد منتظری به صورت مرخصی 8 روزه و بدون وثیقه صورت گرفته است».
احمد منتظری منتظری، روز شنبه 14 اسفند ماه پس از پایان این 8 روز به دادگاه ویژه روحانیت مراجعه کرد اما حامد منتظری، فرزند او به کمپین گفت: «هفته پیش که مرخصی داده بودند گفته بودند شنبه باید بیایی. ایشان هم رفت. همان جا گفته اند که حکم تان به تعلیق درآمده».
دادگاه ویژه روحانیت قم روز شنبه با انتشار اطلاعیه ای عنوان کرده بود که احمد منتظری «با مراجعه و توسل به یکی از مراجع عظام تقلید و دادن تعهد به ایشان، خواستار وساطت نزد رهبر ... شدند».
در این اطلاعیه به نقل از «یک مقام مسول» که نامش ذکر نشده عنوان شده است: «محکوم‌علیه با دادن تعهد کتبی مبنی بر پرهیز از تکرار جرایم ارتکابی و فعلاً از زندان آزاد شده است. محکوم‌علیه احمد منتظری در یکی از بندهای تعهد خود کتباً متعهد شده است که همه مسئولیت اعمال و رفتار بیت آیت‌الله منتظری را عهده‌دار بوده و از هرگونه اقدامی که علیه نظام تلقی می‌شود نسبت به اعضای خانواده و اطرافیان به طور جدی جلوگیری نمایم و در صورت عدم رعایت مراتب فوق و نقض تعهد آمادگی هرگونه برخورد قانونی را دارم».
حامد منتظری، فرزند احمد منتظری اما در مصاحبه با کمپین با تکذیب این موارد گفت: »هیچ تعهدی در کار نبوده و پدرم هیچ تعهدی نداده است. پدرم گفته ما هیچ وقت کاری علیه نظام انجام نداده ایم و انتشار فایل قبلی هم علیه نظام نبوده است. گفته تا الان علیه نظام رفتاری نکردیم که بخواهیم چنین تعهدی بدهیم. نظر پدرم این است کارهایی که ما میکنیم به نفع نظام است ممکن است برخی برداشت‌های دیگری داشته باشند. ایشان و مرحوم آیت الله منتظری هیچ موقع نگفته اند مخالف نظام هستند و مساله اختلاف سلیقه با برخی مسولینی است که نمی خواهند صدای مخالفی شنیده شود».
حامد منتظری افزود: «در بیانیه گفته‌اند که پدرم به آقای شبیری درخواست داده بود در حالی که اصلا چنین چیزی واقعیت ندارد و آقای شبیری خود اقدام به پی گیری کرده است».

فایل صوتی جنجال برانگیز

وبسایت رسمی آیت اﻟله حسینعلی منتظری اخیرا، فایل صوتی سخنان او را درباره اعدام زندانیان سیاسی در سال 1357 منتشر کرده بود.
بر پایه این سند آیت‌الله منتظری از اعدام‌های 67 به عنوان «بزرگترین جنایت در جمهوری اسلامی» یاد کرده، که در آینده از آیت‌الله خمینی «چهره‌ای سفاک و خونخوار» ترسیم می‌کند.
در شرحی که همراه با فایل صوتی صحبت‌های آیت الله منتظری منتشر شده، آمده است که چون «دانستن حق مردم است»، این فایل منتشر می‌شود و پیشتر هم اسناد مکتوب مربوط به اعدام‌های تابستان 1367 ارائه شده است: «آیت‌الله منتظری پس از اطلاع از این اعدام‌ها و در جهت توقف آن، علاوه بر نگارش دو نامه به آیت‌الله خمینی، در تاریخ 24 مرداد 1367 دیداری با آقایان نیری (حاکم شرع)، مرتضی اشراقی (دادستان)، ابراهیم رئیسی (معاون دادستان) و مصطفی پورمحمدی (نماینده اطلاعات در اوین) داشتند که شرح آن در پیوست شماره 155 کتاب خاطرات آمده است. اینک فایل صوتی این دیدار با امانتدارى و بدون هیچ ویرایشی برای اولین بار منتشر مى‌گردد».
اعدام های سال 67 در پی انجام عملیات موسوم به فروغ جاویدان توسط سازمان مجاهدین خلق ایران و حمله اعضای این سازمان از خاک عراق به داخل ایران، صورت گرفت.
در پی عملیات شکست خورده فروغ جاویدان آیت اﻟله خمینی رهبر جمهوری اسلامی، به دستگاه قضایی دستور داد که هر زندانی سیاسی که بر موضع خود باقی است را اعدام کند. در پی این حکم، تنها طی دو ماه برای بسیاری از زندانیان سیاسی حکم اعدام صادر و اعدام شد.
بیشتر اعدام شدگان از میان اعضای زندانی سازمان مجاهدین خلق بوده و برخی از آنان از اعضای گروه های چپ نظیر چریک‌های فدایی خلق بودند.تعداد قربانیان این واقعه نزد مراجع مختلف متفاوت و بین 2500 تا 5000 نفر است.
در حالی که آیت‌الله منتظری شمار اعدام شدگان را حدود 3800 تن برآورد کرده، اما سازمان مجاهدین خلق مدعی است 30 هزار تن از اعضایش در سراسر ایران اعدام شده‌اند.