۱۳۹۳ بهمن ۱۳, دوشنبه

مريم رجوي در اجلاس رسمي فراكسيون حزب مردم اروپا- شوراي اروپا- استراسبورگ

مريم رجوي در اجلاس رسمي فراكسيون حزب مردم اروپا- شوراي اروپا- استراسبورگ


13 بهمن, 1393

روز دوشنبه، 6 بهمن 93 (26ژانويه 2015)، مريم رجوي كه به دعوت گروههاي سياسي مجمع پارلماني شوراي اروپا متشكل از سناتورها و نمايندگان پارلمانهاي 47كشور اروپا و آسياي مركزي، به استراسبورگ سفر كرده بود، در اجلاس رسمي گروه حزب مردم اروپا كه بزرگترين فراكسيون مجمع پارلماني شوراي اروپاست، شركت كرد.
اجلاس رسمي گروه حزب مردم اروپا به رياست سناتور پدرو اگرامونت عضو سناي اسپانيا و رئيس فراكسيون حزب مردم اروپا در مجمع پارلماني شوراي اروپا برگزار شد. سناتور پدرو اگرامونت در شروع اين جلسه گفت: اين دومين باريست كه مريم رجوي در اجلاس فراكسيون حزب مردم اروپا همراه ماست. همه خانم رجوي را مي شناسند از آن جا كه ما نيز اكنون با بحث بنيادگرايي اسلامي در اروپا مواجهيم مطمئنم كه وي مي تواند نكات زياد و بسيار جالبي را در اين رابطه به ما بگويد.
در اجلاس حزب مردم اروپا مريم رجوي كه ميهمان ويژه اين  جلسه بود با اشاره به نگرانيهاي بين‌المللي در رابطه با بنيادگرايي تحت نام اسلام به تشريح ريشه‌هاي اين پديده شوم و راه حل مقابله با آن پرداخت. وي گفت:
اولاً: بنيادگرايي اسلامي يك پديدة مهاجم است. اعدامهاي خياباني، سنگسار و چشم از حدقه در آوردن درايران، بربريت گروه داعش و اين سربريدنها، پاكسازي قومي  و نسل‌كشي توسط شبه‌نظاميان وابسته به رژيم ايران در عراق و حملات جنايتكارانه در پاريس همه، وجوه مختلف از يك جنگ واحد است. جنگ بنيادگرايي با بشريت و دستاوردهاي آن.
ثانياً: اين پديده در ايران با به‌قدرت رسيدن آخوندها  متولد شد و به صورت ايدئولوژيكي و مادي توسط آخوندها  تغذيه و به پيش برده شد. البته تفاوتها و حتي رقابت بين گروههاي مختلف سني و شيعه وجود دارد، اما نظرية امپراتوري اسلامي يا ولايت فقيه توسط خميني در جهان امروز عرضه شد. بدون حاكميت رژيم كنوني در ايران، جريانهاي پراكنده و عقب‌مانده چنين ظرفيت و فرصتي پيدا نمي‌كردند كه به صورت يك نيروي سياسي مخرب سر بلند كنند.
ثالثاً: اين يك تصور غلط است كه بنيادگرايي سني خطرناكتر از بنيادگرايي شيعه است و مي‌توان به كمك دومي به جنگ اولي رفت،  يا هر گونه جداسازي بين انواع بنيادگرايي اسلامي ايجاد كرد.  اين منعكس‌كنندة فقدان فهم اين پديده است و توجهات را از تهديد اصلي و استراتژيك ثبات در منطقه يعني  گروههاي تروريستي شبه‌نظامي وابسته به رژيم ايران منحرف مي‌كند.
چرا كه آنها از حمايت دولتي برخوردارند. استراتژي رژيم ايران براي گسترش بنيادگرايي و ايجاد يك جبهة افراطي‌گري ريشه مشكل و مهمترين تهديد استراتژيك است.
رابعاً: تجربه نشان داده است كه رژيم ايران براي بقاي خود به صدور بنيادگرايي و تروريسم نياز دارند.
مريم رجوي سپس به راه حل اين مشكل جهاني و چشم‌انداز تغيير در ايران اشاره كرد و گفت: راه حل نهايي براي اين تهديد جهاني، تغيير رژيم در ايران است. بايد اين هيولا را در سرچشمه‌اش  نابود كرد. برخلاف تبليغات آخوندها، تغيير در ايران در دسترس است.
ما دولتها را فرا مي‌خوانيم كه به بازنگري سياستشان در قبال ايران و منطقه بپردازند. به بهانة روابط ديپلوماتيك و تجاري به رژيم ايران كمك نكنيد و آن را مشروع نكنيد و در طرف مردم ايران و خواست آنها  براي حقوق بشر، دموكراسي و حكومت قانون قرار بگيريد.
در پايان اين جلسه، خانم رجوي به سؤالات نمايندگان پاسخ داد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر