۱۳۹۴ فروردین ۳۱, دوشنبه

وقتي اصل فساد ومفسد در بيت ولي فقيه وخامنه اي است--یک نماینده مجلس درباره پول‌های کثیف صحبت ميكند

افشاگری یک نماینده مجلس درباره پول‌های کثیف

یک نماینده مجلس ایران می‌گوید آماده است به جای وزیر کشور درباره "پول‌های کثیف" و ارتباط آن با انتخابات مجلس دهم به نمایندگان توضیح دهد. او مواردی از ورود "پول‌های کثیف" به فعالیت‌های انتخاباتی را نیز برشمرده است.
عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت روحانی مدتهاست که درباره "پول‌های کثیف" و نقش آن در سیاست صحبت می‌کند. علاوه بر وزیر کشور، اکبر ترکان، مشاور ارشد حسن روحانی و نیز مصطفی پورمحمدی، وزیر دادگستری از پول‌های کثیف و تلاش عده‌ای برای پیروزی در انتخابات سال ۱۳۹۴ به کمک این پول‌ها سخن گفته‌اند.

منتقدان دولت روحانی از جمله برخی نمایندگان اصول‌گرای مجلس، اظهارات مقام‌های دولت را رد کرده و آنها متهم می‌کنند با این اظهارات دست به "تشویش اذهان عمومی" زده‌اند. وزیر کشور بارها اعلام آمادگی کرده که در این باره به نمایندگان مجلس توضیح دهد.

بهروز نعمتی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس روز دوشنبه (۳۱ فروردین/ ۲۰ آوریل) اعلام کرد: «در جلسه امروز (دوشنبه) هیئت رئیسه مجلس، مباحث مرتبط با ادعای پول‌های کثیف مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد که آقای رحمانی فضلی در یک جلسه علنی درباره پول‌‌های کثیف به نمایندگان گزارش بدهد.»

هم‌زمان با اعلام تصمیم مجلس برای دعوت از وزیر کشور جهت توضیح درباره پول‌های کثیف، موید حسینی صدر، نماینده خوی در مجلس به روزنامه "اعتماد" گفته، آماده است به جای وزیر کشور درباره "پول‌های کثیف" و ارتباط آن با انتخابات مجلس دهم برای نمایندگان توضیح دهد.

سال ۱۳۹۴ سال انتخابات در ایران است و دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری اواخر امسال برگزار می‌شود. نماینده خوی در گفت‌وگوی خود با روزنامه اعتماد از تشکیل ستادهای انتخاباتی توسط برخی افراد خبر می‌دهد که محل کسب ثروت آن‌ها مواردی چون قاچاق، رانت واردات دارو یا دریافت مجوزهای خاص برای فروش ارز در دولت قبل بوده است.

منشا ثروت‌های بادآورده

سخنان نماینده خوی تنها درباره "پول‌های کثیف" حاصل از قاچاق قاچاق کالا و مواد مخدر نیست. او هم‌چنین به ثروت‌های بادآورده‌ای اشاره می‌کند که منشا "نامشروع" دارند: «یک سری از مظاهر کسب این ثروت‌های نامشروع و بادآورده آشکار است. مثل سوآپ نفت، صرافی‌ها، انحصار واردات خوراک دام و طیور، انحصار واردات شکر و کاغذ و خصوصا واردات خودرو. یک سری دیگر از آن خیلی به چشم نمی‌آید که نمونه آن برخی زدوبندها در بیمه‌هاست.»

موید حسینی صدر می‌افزاید: «کسی که زدوبند می‌کند و بیمه‌های انحصاری می‌گیرد خیلی سریع و کوتاه به چند ده میلیارد تومان سود بادآورده می‌رسد. نمونه این موضوع هم خیلی تا حالا زیاد بوده است. یک سری از جاهای دیگر بحث زمین‌خواری است. اشخاص می‌آیند و زمینی را تحت عنوان احداث هتل یا پرورش گیاهان دارویی یا کارخانه می‌گیرند و آن را تغییر کاربری می‌دهند. یا بحث سندسازی برای زمین‌های متروکه، که سندهای اینها همگی جعلی است. اما یک سری مصادیق هستند که باز هم خیلی آشکار نیستند که قاچاق یکی از نمونه‌های آن است. قاچاق سوخت و مواد مخدر و کالا هم در این بین موضوع مهمی است.»

بیشتر بخوانید: مجموعه مطالبی درباره فساد مالی و اقتصادی در ایران

به گفته نماینده خوی، در کشورهای پیشرفته افرادی که ثروتمند می‌شوند از یک فرآیند شفاف می‌گذرند. مثلا بیل گیتس و استیو جابز و هزاران نمونه دیگر. مثلا یک نفر می‌آید می‌گوید من پروفسور سمیعی هستم و درآمد من از هر عمل جراحی‌ام اینقدر است و این گونه ثروتمند شدم. در کشور ما الان اما افرادی هستند که اصلا منشأ ثروت آنها مشخص نیست.

نماینده خوی بر این باور است که آثار فساد برای جامعه هر چند بسیار زیان‌بار است اما شاید کوتاه‌مدت باشد. بدتر از آن این است که افرادی می‌آیند و می‌خواهند از ثروت نامشروع خود در جهت هدایت سیاسی جامعه و برنامه‌ریزی طولانی‌مدت استفاده کنند.

او می‌گوید برای این ادعای خود مصداق مشخص دارد: «برادر همان کسی که پول‌هایی را به آقای رحیمی داده بود و الان هم زندان است الان ستاد انتخاباتی زده است. یا نمونه دیگر آقایی که در قاچاق دست داشت الان شعبه‌ای از نهادهای خیریه را تشکیل داده و در پوشش آن به شکل گسترده کار انتخاباتی می‌کند. به دروغ هم می‌گویند داریم کار خیرخواهانه و خداپسندانه انجام می‌دهیم. من کسی را می‌شناسم که قبلا مسئول بوده و الان صاحب ثروت انبوهی شده و شبکه انتخاباتی گسترده‌ای تشکیل داده است.»

می‌خواهند وارد مجلس شوند

موید حسینی صدر درباره این خطر که "سرمایه‌داران برای مجلس و دولت، مسئول و وکیل و وزیر" تعیین کنند، هشدار می‌دهد. او می‌گوید: «(فردی) در دولت قبل به فاصله نصف روز مجوز صرافی گرفته و ظرف مدت کوتاهی در حدود چهار، پنج ماه در همان دوره نوسانات ارزی ٣٠٠- ۴٠٠ میلیارد تومان سود کرده است. اینها صبح‌ها ارز را می‌گرفتند و تا عصر آن را تمام می‌کردند... امثال بابک زنجانی و نوچه‌های او الان دارند آزاد می‌گردند و هنوز هم کاسبی‌های فاسد خود را دارند.»

«مثلا یک مورد داروهای بدن‌سازی و اشتهاآور و از این جور چیزها بود که می‌گفتند مضر است و تاییدیه ندارد. از آن طرف به همین شخص مجوز واردات همین داروها را می‌دادند و او بدون رقیب اینها را وارد می‌کرد و میلیاردها تومان سود کرده است. یا مثلا اینکه ارز اختصاص داده شده به واردات دارو یکباره در گمرک تبدیل به پورشه و بنز می‌شد، مگر موضوع چه بود؟ در روغن نباتی و شکر و خوراک دام و طیور هم مواردی از این دست بوده است.»
بیشتر بخوانید: چرا فساد مالی در جمهوری اسلامی علاج‌ناپذیر است؟

نماینده خوی به روزنامه اعتماد گفته است: «اینها مواردی هستند که به طور اتفاقی ما با آنها برخورد کرده‌ایم و تعداد آنها هم خیلی زیاد است. یعنی ببینید فساد اینقدر زیاد شده که دیگر نیاز به تجسس ندارد. موضوع نگران‌کننده هم این است که این موارد و کسانی که پشت فسادها هستند خودشان سراغ ما می‌آیند و نشان می‌دهد که می‌خواهند وارد سیاست شوند تا راه‌شان برای کسب درآمد باز بماند.»

به گفته این نماینده مجلس این عده الان می‌خواهند افرادی را در قامت نماینده به مجلس بفرستند تا پروژه خودشان جلو برود. از همین حالا تحت پوشش کمک به افراد بی‌بضاعت و کمک جهیزیه و کمک به مساجد و ده‌ها عنوان دیگر هزینه می‌کنند.

موید حسینی صدر می‌افزاید: «اگر تعدادی از این افراد وارد مجلس بعدی شوند، من از الان به شما می‌گویم وضع مملکت از دوره احمدی‌نژاد هم بد‌تر می‌شود. الان در یکی از استان‌ها به عینه این گروه‌ها فعال هستند که ثروتشان را از قاچاق نفت و تجارت دارو و صرافی امثال این‌ها بوده است.»دويچه وله

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر